close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 октомври 2018 г.

horoskop 12

Овен

С бързи и адекватни действия ще се захванете с осъществяването на своя идея. Резултатите няма да ви разочароват, щом усърдно работите. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не ви се хареса. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов.

Телец

Ще бъдете затрупани с ангажименти днес. Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само подходящ случай за да започнете. Бъдете уверени в успеха си и не отлагайте.

Близнаци

Осланяйте се на интуицията си в професионалната сфера, защото единствено чувството ви справедливост може да ви предпази от множество неприятности на работното ви място. Използвайте въображението си при планиране на инициативите си.

Рак

Заемете се с онези свои задачи, чрез които може да улесните изпълнението на по-големите си цели. Ако срещнете затруднение в общуването с хора, стоящи на различни позиции от вашите, търсете причините другаде, не се измъчвайте. Запазете енергията си за други полезни занимания, сред които и запознаване с информация, касаеща бизнеса ви.

Лъв

Имате много добра преценка за ситуацията и изглежда знаете какво да правите. Пределно практичният ви подход днес ще се окаже печеливш. Дори да ви се стори учудващо, не се притеснявайте – избрали сте удачен начин да постигнете целта си. Настъпва добър период за вас, бъдете готови да използвате всяка възможност.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Вас днес. Не се колебайте излишно относно определен проблем, а действайте смело и решително. Поставяте си изпълними цели, които успявате да осъществите. В края на деня ще получите предложение, което ще занимава мислите ви дълго.

Везни

Многобройни ангажименти и непрекъснато движение за повечето от вас. Вие обаче се чувствате чудесно и едва ли ще се намери нещо, което да ви притесни. Хората около вас са склонни да ви съдействат във всеки един момент, ценно е, че можете да разчитате на тях. Необмислена постъпка може да ви забави.

Скорпион

Днес ще ви се наложи да бъдете по-пестеливи, ако не искате парите да се превърнат във ваш постоянен проблем. Опитвайте се да сте максимално прецизни при изпълнението на служебните си задължения на работното си място.

Стрелец

Авторитетът ви ще нараства и мнозина ще се обръщат към вас за съвет. Това налага да бъдете тактични, съобразителни и деликатни. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. Очаква ви финансово стабилизация и осигуряване на повече комфорт за семейството.

Козирог

Този ден ще е приятен за вас, главно заради паричните доходи, които отдавна очаквате. Ако имате здравословен проблем, не отлагайте посещението си при лекар. Не бъдете толкова критични към околните, опитайте се да не забелязвате само грешките им. Радвате се на вниманието на любимия човек.

Водолей

Очаквайте добро развитие на начинание, което е погълнало много от енергията ви. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще настъпят по-добри дни за бизнеса ви. Изяснете си отношенията с партньора, не си създавайте напрежение. Бъдете обективни и не давайте ухо на недоброжелатели.

Риби

Не изпадайте в криза, заради временния застой в делата ви. Ще разкриете потенциала си, като обърнете вниманието на когото трябва върху себе си. Силите ще ви стигнат да се справите със задачите си и ще ви остане време за по-приятни занимания вечерта. На дамите им предстои вълнуващо запознанство, което ще ги направи щастливи.