close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 октомври 2022 г.

horoskop 12

Овен

Очакват ви новости, които ще ви зарадват. Търпеливо дочакахте звездния си миг. От тук насетне не сте застрашени от неудачи, разбира се, ако сами не си ги причините. Добро сътрудничество с немного добре познат човек ще ви направи по-активни и смели. Умеете да общувате и ще останете доволни от себе си.

Телец

На изпитание ще бъде поставена способността ви да изпълнявате обещания. Важно е да се справите добре, тъй като са засегнати интересите на влиятелен човек, когото при успех бихте спечелили на ваша страна.

Близнаци

Възстановявате силите си в област, която е била ваша цел досега. Отварят ви се доста възможности, затова помислете сериозно накъде ще насочите усилията си за в бъдеще. Не е изключено да ви се наложи да си сътрудничите с недотам познат човек, но това едва ли трябва да ви притеснява. Ще останете очаровани от лекотата, с която се справяте.

Рак

Работа, работа и пак работа. Отдадени сте на нея и това се вижда от всички. Носи ви предимства, но и умора. Бъдещите ви реализации ще са толерирани от човека, който ви интересува, нека поне този въпрос отпадне като проблем. Перспективите пред вас са добри и предприемчивостта ви няма да срещне прегради.

Лъв   

Стартирането на проект или друга значима за вас задача ще постави началото на добър период за бизнеса ви. Интимната ви връзка също ще ви създаде повече вълнения, особено, ако касае и трети човек, за това бъдете внимателни. Не излагайте на риск отношенията си, поддавайки се на нездрави емоции.

Дева

Занимавате се с различни неща днес, но обстоятелствата изискват от вас да оставите за момент приоритетите си на заден план. Бъдете сигурни че ще имате възможност да продължите започнатото и то съвсем скоро. Вниманието ви най-често е насочено към човек, който от доста време ви вълнува. Не стойте безучастни, защото това може да бъде изтълкувано погрешно.

Везни

От срещите си днес ще се обогатите с информация, ще откриете бъдещи приятели или сътрудници. Имайте позитивна нагласа към възникващите проблеми, всичко е разрешимо и в рамките на нормалното общуване с околния свят. Обърнете повече внимание на личен ангажимент, за който времето все не ви достига.

Скорпион

Имайте търпение днес, ако ви се наложи да се занимавате с административни въпроси. Не насилвайте нещата, нека следват собствения си развой. Това за момента е най-добрата стратегия, но съвсем скоро вашата намеса ще се окаже необходима. Запазете енергията си за тогава. Вечерта може да бъде много приятна ако поканите приятели на вечеря.

Стрелец

Останете чужди на интригите на работното място и няма да съжалявате. Ако не друго ще си спестите излишни главоболия, от които работата ви само ще спечели. Не остават скрити и усилията, които влагате, за да изградите равнопоставени взаимоотношения с партньорите си. Очакват ви приятни изненади.

Козирог

С упоритост и последователност ще отхвърляте една по една задачите си. Съвсем неочаквано попадате в ситуация, от която ще излезете с особено добри постижения. На някои от вас се отдава шанс за интересно пътуване. Бъдете позитивни и ще се удивите на хорската благоразположеност към вас.

Водолей

Необходим ви е важен подтик, за да погледнете сериозно на належащ проблем. Желанието ви за работа днес е понижено и едва ли ще успеете да се концентрирате достатъчно върху дейността си. Опитайте се да компенсирате това с приятни занимания. Ако все пак се наложи да давате оценка за работата на някой друг, бъдете обективни и не намесвайте емоциите.

Риби

С помощта на близките си ще се захванете с решаването на семеен въпрос, който повече не търпи отлагане. Загрижени сте за здравето на свой роднина и ще се стараете да му бъдете полезни с каквото можете. На свой ред ще размишлявате за мястото си сред онези, от които зависите в професионален план. Предстои да си изясните позициите.