close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 октомври 2023 г.

horoskop 12

Овен             

Нова работа или друга сериозна промяна, ще ви споходят днес. Имате достатъчно време за да решите. Със сигурност няма да сгрешите, просто се доверете на интуицията си. Не проявявайте завист към чуждите дадености, защото съвсем скоро и вие ще станете обект на засилен интерес. Предвид предстоящите новости около вас.

Телец

С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.

Близнаци

Не приемайте прекалено доверчиво думите на важни за вас хора. Това може да ви постави в деликатна ситуация. Преценете добре обстановката, и ако не се налага, не отстъпвайте от позициите си. Проявете повече търпение. Не пропускайте случай да се разтоварите от напрежението.

Рак

И днес ще продължите да работите по започнати проекти и допълнителни ангажименти. Периодът е силен за всяка ваша активност и не можете да си позволите отпускане. Очакваните печалби ще ви държат будни и в кондиция. Освободете се от връхлитащите ви емоции, запазете мисълта си спокойна и пъргава.

Лъв

Действате последователно днес и едва ли ще има нещо, от което да останете недоволни. Работата ви ще е по-скоро приятна и вие с желание се заемате с въпрос, който ще отнеме голяма част от времето ви. Въпреки това бъдете сигурни, че имате много добри шансове днес и ще е добре ако ги използвате пълноценно. Вечерта повечето от вас ще предпочетат да прекарат в близка компания.

Дева

Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Лесно ще преодолеете трудностите и ще продължите напред. Уреждането на парични въпроси може да наложи консултация с адвокат.

Везни

Така организирайте делата си днес, че да ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Освободете се от притесненията си и мислете за предстоящата си изява. Ще доказвате качества и добра подготвеност. Късметът ще е с вас, но покажете, че не ви липсва инициатива.

Скорпион    

Нагласата ви да сте критично настроени към околните ще ви спечели повече неприятели, отколкото съмишленици. Въведете ред в чувствата си и не позволявайте на емоциите да ви владеят. Спокойствието е за предпочитане пред бързите действия. Възможно е да ви се наложи пътуване във връзка с уреждане на лични дела.

Стрелец

Настроението ви днес е чудесно. Справяте се с лекота със задълженията си и едва ли ще срещнете нещо, което да ви спре за осъществите намеренията си. Възможно е да влезете в конфликт с човек на работното място, тъй като ревностно отстоявате позициите си. Отношенията ви с любимия човек се развиват добре, благодарение на усилията, които полягате.

Козирог

Днес са възможни непредвидени развития в делата ви, породени от чужди грешки. Ще се съобразите с даденостите, но няма да пренебрегнете и интересите си. Не бъдете прекалено критични към началниците, за да не последват нежелани събития. Любопитството ви ще надделее в една ситуация и това може да ви изиграе лоша шега.

Водолей

Ще подобрите работата си по текуща задача, получавайки допълнителна информация за нея. Не влизайте в конфликт с висшестоящите, ефектът няма да е този, който очаквате. Отношенията ви с интимния партньор се стабилизират, но всичко зависи от вас. Прояви на раздразнителност и неуместни забележки могат да влошат атмосферата помежду ви.

Риби

Много важно е действията ви да бъдат точни и навременни. Ще успеете да се справите с въпрос, който отдавна притеснява колегите ви. Прекалено самоуверени сте в личните ви взаимоотношения. Бъдете внимателни, това може да бъде възприето по неочакван за вас начин. Не настоявайте прекалено много на мнението си.