close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 септември 2018 г.

horoskop 12

Овен

Предстои ви добро представяне на проекти и успешна защита на интересите, за което всъщност се борите. Но, ако все пак ангажиментите ви притискат, постарайте се да се освободите поне вечерта. Ще има изненада за вас. С приятелски жест ще ви поднесат внимание и още нещо.

Телец

С ясни и точни позиции ще пристъпите към изпълнение на намеренията си и няма да спрете, докато не останете удовлетворени. Няма да ви липсва енергия, и ако сте привлечени от идеята да сте полезни някому, го направете, без да търсите популярност за себе си. Избягвайте конфликти и запазете добрия тон в общуването си.

Близнаци

Настроението ви ще е добро, предвид нагласата ви за днешния ден. Планирано събитие ще погълне времето и енергията ви, но нещата ще се развиват според очакванията ви. Въздържайте се от излишни спорове, дори да сте убедени в правотата си. Нуждаете се от повече зареждащи ви емоции и релаксация на духа.

Рак

Професионален проект ще ви позволи да разкриете уменията си, с което ще повишите интереса към себе си. Направете всичко, което е по силите ви и няма да съжалявате. Домашните задължения ще отстъпят място на по-приятни занимания вечерта, които ви изпълват с трепетни вълнения.

Лъв

Радвате се днес на благоприятно развитие на личен въпрос, който ви е притеснявал напоследък. Това ви дава възможност да си отдъхнете и да погледнете положително напред. Ще останете очаровани от начина, по който се отнася с вас човек от обкръжението ви. Проявете повече търпение в опитите си да помогнете на свой близък, изпаднал в затруднение.

Дева

Благоприятен ден за приятелски събирания, които дават възможности за нови запознанства с колеги, сближаване със сродни души, неща за които винаги сте притежавали изключителен талант. Ще си отдъхнете от трудна ситуация, вероятно в служебен план, като заслугата за добрия и изход може да считате и за своя. Благодарение на чувството ви за такт, ще бъдат преодолени различията в мненията.

Везни

Обхванати сте от идеи, които ви вълнуват от много време. Не е изключено днес да потърсите услугите на стар приятел. Постарайте се срещата ви да е едновременно полезна и приятна. Работата няма да ви създава сериозни проблеми, а и вие организирате всичко както трябва.

Скорпион

Съсредоточете се върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Стрелец

Печалбите ви преследват независимо с какво се занимавате. Сега е момента да покриете дълговете си (ако имате такива) и да помислите за спестявания. Спокойно можете да си позволите повече разточителство при покупките. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми.

Козирог

Днес не действайте прибързано, особено ако се касае за делови решения. Наложителни са промени в плановете ви, тъй като се нагърбвате с изпълнението на прекалено много неща. Не се колебайте да излезете вечерта с приятна компания.

Водолей

Днес ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Риби

Нежно настроение ви владее и с желание ще се впуснете в романтичен флирт. Други ще са погълнати от делови задачи, но не за дълго. С прагматичен подход ще изложите пред партньорите си онези съображения, които те биха желали да чуят. Други ще запазите за себе си, но няма да ги пренебрегнете.