close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 февруари 2017 г

horoskop 12

Овен 

Отлична възможност да проявите организаторските си способности. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще спечелите. Овладейте емоционалния хаос, който е в душата ви и си намерете отдушник. Семеен проблем постепенно отшумява и това ще ви успокои. Помислете за собствените си нужди и се погрижете за гардероба си.

Телец 

Ден, в който реалността става мечта и мечтите реалност. Малко ще ви объркват нещата, които се случват, защото често пъти ще са отвъд обикновената логика. Просто ги приемете, приемете, че има неща, които са трудни за разбиране.

Близнаци 

Около вас ще бъде някой, който е ангажирал цялото ви внимание. Ако неговото присъствие не ви задоволи, насочете вниманието си към друго занимание, за да не вгорчите настроението си. Можете да планирате от сега програмата си за следващите дни, като не пропуснете семейството и децата.

Рак

Нуждаете се от уединение. Намерете си тихо място, където да останете насаме със себе си и да обмислите случващото се. Проблемите никога не свършват, но помислете върху по-важните неща сега. Творението се грижи за равновесието и това, че не го забелязваме не омаловажава случващото се.

Лъв

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите, няма да имате причини за недоволство.

Дева 

Този ден ще е успешен за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Неочаквани парични постъпления – върнат заем или наследство.

Везни 

Тази неделя не започвайте нови неща, но пък се постарайте да свършите всичко, с което сте се захванали. Ново приятелство. Радостни преживявания с близки хора. Неочаквано обаждане ще ви развълнува и зарадва.

Скорпион 

Днес се отдайте на заслужена почивка и не мислете за грижи и проблеми. Прекарайте повече време със семейството си. Не правете разходи за ненужни вещи. Телефонно обаждане ще обърка коренно плановете ви за следващата седмица.

Стрелец 

Очаква ви един приятен ден във всяко едно отношение. Заобиколени сте с обичта и разбирането на вашите близки, чувствате се спокойни и обичани.

Козирог

Правете всичко, което е от полза за здравето и настроението ви. Избягвайте да се преуморявате, бъдете търпеливи и се насладете на миговете усамотение. Някои от вас ще засилят интереса върху себе си, ангажирайки се с непривична за тях работа. Не се притеснявайте, старанието ви ще бъде възнаградено.

Водолей 

Случайността ще ви срещне с ценен за вас човек, от когото може да възприемете перспективни идеи. Вероятно ще се наложи да почерпите по щастлив и неочакван повод. Имате конкретни планове за бъдещата си работа, но не избързвайте. Предстои ви развитие в нова за вас посока.

Риби

Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подходящото място в подходящото време. Творците ще получат вдъхновение и ще продължат да работят по новия си проект. Не давайте обещания, ако мислите, че ще ви затруднят впоследствие.