close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 12 юли 2017 г.

horoskop 12

Овен

Бъдете дружелюбни към всички, които потърсят подкрепата ви и ги лишавайте от силното си присъствие. Мислете позитивно и търсете същото и в околните, откриете ли го ще постигнете много. Някои от вас ще разширяват интересите си и в други сфери, като включат и нови съдружници.

Телец 

Днес чрез искреност и проявеното разбиране ще постигнете много повече, от колкото ако открито заповядвате на колеги, делови партньори или пък подчинени. Опитайте да се заобикаляте с положително настроени към живота личности.

Близнаци 

Мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Рак

Опитайте се да сте толерантни спрямо грешките допуснати от страна на делови партньори, подчинени или колеги от службата ви. В случай, че сте решили да поискате ипотека или заем, за да подобрите състоянието на дома си, то това можете да го осъществите без обичайните затруднения.

Лъв

Отнесете се с разбиране към проблемите и не залитайте по бързи печалби, за да не изгубите и това, което вече сте постигнали. Вслушвайте се в съвети и отчитайте даденостите, така ще повишите шансовете си за напредък. Решението ви да започнете свой бизнес ще бъде приветствано от семейството и хора, с финансови възможности.

Дева

В отлично настроение сте. Бъбривостта и игривите ви закачки правят деня на хората около вас приятен и лек. У дома ви цари мир и разбирателство, и от вас зависи да продължава така. Получавате интересно, странично от работата ви, предложение. Едва ли ще се колебаете дълго преди да приемете.

Везни

Тази сряда ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения относно личния си живот, с цел да се освободите от множеството неприятности, които в последно време не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо необмислено нито на работно си място, нито в личния си живот.

Скорпион

Отнесете се с топлина и разбиране към човека, на когото искате да помогнете. С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума и не злоблив хумор. Всичките добронамерени съвети към вас може и да са излишни, ако сами търсите хармонията в и около себе си.

Стрелец

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Приятна изненада от любим човек.

Козирог

Внимавайте какви думи употребявате, за да не стане така, че несъзнателно да нараните човека, който толкова силно обичате. Опитайте се сами да откриете новите си възможности в професионалната и финансова сфера.

Водолей 

В делата си заложете на опита и знанията си, каквито и да са, ще са ви от полза. Убедено ще отстоявате позициите си по дискутирани въпроси и в случаите, когато срещнете открита враждебност. Ще отбележите финансови реализации или поне подобряване на семейния бюджет. Среща с приятели.

Риби

Ще насочите интересите си в нещо ново: дейност, проект или хоби и с подчертана активност ще пристъпите към разработване на детайлите. Реалисти по природа, ще организирате времето си така, че да ви носи желаните резултати. Авантюрите крият риск от материални затруднения. Подобряване на финансите.