close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 август 2017 г.

horoskop 13

Овен

Едно чаровно присъствие до вас ви мотивира да дадете най-доброто, на което сте способни. Интересите и разбиранията ви ще съвпаднат и това ще сложи началото на една продължителна връзка. Деликатното ви поведение ще ви помогне в ситуация, в която другите ще са напрегнати. Няма да ви навреди, ако се вслушате в чуждите съвети.

Телец 

Възможно е да изпитате неудовлетвореност от несправедливост, с която ще се сблъскате. А също така е възможно да се случват неща, които още ви учудват. Усещате, че сте подвластни и на инерцията. Необходимо е да направите радикални промени около себе си. Като начало започнете от собственото си мислене.

Близнаци 

Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Без притеснения ще настоявате да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, спечелвайки го с неподправено внимание и чар.

Рак

Днес вземете необходимите мерки, за да укрепите здравословната си форма. Погрижете се да изясните някои положения с възрастните членове на семейството, като проявите готовност за намирането на компромисно решение.

Лъв

Ще успеете да свършите всички битови задължение по най-бързия начин през този ден и ще ви остане доста свободно време. Отдайте се на заслужен отдих и помислете как да се позабавлявате.

Дева

Желанието ви е да мързелувате и денят като че ли е създаден точно за това. Никакви притеснения и ангажименти няма да смутят спокойствието ви. Привечер на ваши приятели може да им хрумне да ви повеселят, пък и вие най-вероятно няма да имате нищо против.

Везни

Търсенията ви в избрана от вас област ще ви отведат до интересни и неочаквани за вас открития. Напредъкът, който ще постигнете най-вероятно ще ви мотивира да продължите да действате в същата насока. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени.

Скорпион

Днес ще сте застигнати от приятни събития и тези обстоятелства ще ви дадат пълното основание да се отдадете на заслужен отдих. Отделете време за някои битови задължения, тъй като по този начин многократно ще подобрите положението си.

Стрелец

Близки приятели или роднини днес ще ви помагат да си починете и да се разтоварите. Прекалено критични сте към свой близък, който е възможно да приеме твърде на сериозно упреците ви. Бъдете по-сдържани към човека до себе. Оставете му повече лично пространство. Помислете повече за себе си.

Козирог

Ще осъществите намеренията си днес според плана ви. Проявете повече гъвкавост в отношенията си със семейството. Близките ви също имат проблеми и може би се нуждаят от по-топло отношение, а не само от назидание. Любовните успехи ви вълнуват и това ще ви помогне да оцените и добрите страни на живота си.

Водолей 

Тази неделя е време да разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.

Риби

Ще получите предложение, което ще ви зарадва, но и ще ви изправи пред трудности за преодоляване. Ще отсявате това, от което не се нуждаете и ще обръщате поглед към важните за вас неща. Добри отзиви от страна на работодатели и хора, с които сте работили. Занимания с развлекателен характер ще ви помогнат да се разтоварите.