close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 август 2018 г.

horoskop 13

Овен

Днес ще можете да се похвалите с късмет в делови план. Дава ви се възможност за добри печалби от бизнес свързан с интелектуален труд, реклама или търговия. За целта е важно да поддържате добри взаимоотношения с колегите и хората около вас. Ще се впуснете в ново начинание с много страст и желание.

Телец

Към задълженията си днес ще пристъпите творчески, влагайки въображение и нов подход, което ще даде резултати. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза.

Близнаци

Днес всичко, което сте искали да знаете, ще ви се разкрие от само себе си. Шестото ви чувство ще работи и именно заради него ще успеете да избегнете някои любовни клопки. Ако сте необвързани, сега ще срещнете сродната си душа.

Рак

В много отношения днес ще привличате вниманието на околните. И в личния си живот, и в деловото си общуване ще изявите ярко присъствие, в резултат на което ще получите предложения. Не гледайте безразлично на тях, някои ще се окажат перспективни за бъдещето ви. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.

Лъв

С дискретността си привличате околните и ще научавате много от интимните им тайни. Не ги коментирайте, ако желаете да запазите уважението на притежателите им. Самите вие по-трудно ще намирате хора, с които да споделяте вълненията си. Остротата на нечие мнения ще ви кара да бъдете по-внимателни.

Дева

Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.

Везни

Свободолюбиви и честни, ще придавате значение на общочовешките ценности, абстрахирайки се от нечии внушения и действия. Няма да ви е лесно да се наложите там, където фалша и духовната нищета са взели превес, но с повече такт и търпение ще се справите. Позволете си нещо приятно вечерта и оставете близките ви да се погрижат за това.

Скорпион

Добре ще е ако не бъдете толкова критични към близките си, проявете повече толерантност. Опитвайте се да погледнете и от тяхната гледна точка, това със сигурност ще ви бъде полезно да разберете много неща. Среща с приятели ще ви разведри, не мислете за странични неща, а просто се забавлявайте.

Стрелец

Разчитайте на собствената си преценка и ще съумеете да придвижите делата си така, че да получите удовлетворение от изявите си. На предстояща среща с делови партньори бъдете естествени и убедителни. Така ще ги навеждате на своите мисли. Ще ви се отдаде да предвидите точно развитието на общата ви дейност.

Козирог

Непоколебими сте, когато се налага да покажете организационните си умения. С усърдие ще им се отдадете и ще привлечете към себе си нови почитатели. Очарователна личност ще събуди любопитството ви и ще помислите за сближаване. Добре е да не се заблуждавате, бъдете реалисти.

Водолей

С партньорите си ще обсъждате работни проекти и други интересуващи ви подробности. Времето ще ви стигне за всичко, което предвиждате за днес. Доходите ви ще се повишат след направените промени и подобрената организация на работа и контакти. Приятел ще ви насочи към идеи, имащи отношение към общи дела.

Риби

Възможно е днес работата ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за вас ще е ако не допускате това да се случи. Съсредоточеността ви ще ви донесе доста дивиденти, които за в бъдеще ще са ви от огромна полза.