close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 декември 2017 г.

horoskop 13

Овен

С лекота ще откривате сигурни източници на материални придобивки. Внимавайте да не се поддадете на желанието си за бързи печалби. Заслуга за успехите ви имат и ваши близки. Тези от вас, които се трудят на културното поприще ги очакват интересни предложения. С тях ще си осигурите популярност и приятни изживявания в бъдеще.

Телец 

Не се поддавайте на провокацията на хора, които не го заслужават. Не прекалявайте с капризите си. Ако работите в екип са възможни конфронтации с колегите, които трудно ще преодолеете.

Близнаци

Уверете се, че знаете какви изисквания има към вас, преди да се включите в нов проект или да приемете ново предложение. Ако по някаква причина шестото ви чувство ви предупреждава, че нещо не е наред, най-добре е да го послушате.

Рак

Забравете безсмислените разговори и действия. Днес трябва да се възползвате от всяка секунда, за да завършите проектите си. Не позволявайте егоцентрични хора да ви разсейват от целите ви, тъй като е възможно да го правят с умисъл.

Лъв

Денят може да ви се стори натоварен. Това е така, тъй като самите вие се ангажирате с доста неща наведнъж. Бъдете спокойни относно свой проект, на който възлагате големи надежди. Сътрудничеството с определен колега ще доведе до много по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Оптимизмът ви е напълно оправдан.

Дева

Добре ще ако днес предпочетете да работите самостоятелно, тъй като така бихте постигнали оптимални резултати. Оставете сътрудничеството с отделни хора за бъдеще време, в момента е по-наложително да се съсредоточите върху самостоятелните си идеи. Нещо, което ви изглежда невъзможно постепенно ще ви обнадежди. Не се отказвайте от целите си заради чуждо мнение.

Везни

Най-важното нещо днес е да разберете, че собствените ви възгледи са също толкова важни, колкото и чуждите. Не губете от времето си, докато се опитвате да накарате околните да мислят като вас. Те ще ви последват, без да се налага да ги питате.

Скорпион

Много хора ще поискат съвет и помощ, а вие, разбира се, ще откликнете безрезервно. Не се раздавайте на 100%, особено ако става дума за човек от семейството. Колкото и да искате да го защитите, по-добре е сам да се поучи от грешките си.

Стрелец

Днес трябва да устоите на изкушението да се замесвате в личния живот на други хора, тъй като от това няма да излезе нищо добро. Няма лошо да бъдете на линия, ако имат нужда от помощ или съвет, но не се намесвайте, освен ако не ви помолят изрично.

Козирог

Погледнете философски на неудачите и не се гневете. Дайте приоритет на онова, което ви носи положителни емоции, и няма да имате допирни точки с дразнителите. Добрите ви очаквания свързани с ваш близък се потвърждават. Съветите ви ще се окажат полезни в определен момент.

Водолей

Новостите около вас ще внесат промени, засягащи най-вече професионалната сфера. Не по-малко заинтригувани ще бъдете и в личния си живот. Развитието на една връзка ще зависи от решение, което трябва да вземете. Бъдете внимателни на пътя, има опасност от падащи предмети и други рисковани срещи.

Риби

Уверете се, че всичко е точно и ясно в новия проект, който искате да стартирате. В противен случай може накрая да се окажете измамени. Не предприемайте необмислени действия, особено ако изискват толкова много време и усилия от ваша страна.