close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 декември 2018 г.

horoskop 13

Овен

Целите се високо, но това не ви плаши. Имате енергия и добър жизнен опит, за да постигнете намеренията си. Доверието, с което се ползвате ще повиши увереността ви, че сте на прав път.

Телец

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности. Културни мероприятия ще ви помогнат да задоволите духовните си потребности.

Близнаци

Този ден ви открива големи възможности, от които бихте могли да се възползвате. Ще успеете да съчетаете действията си с тези на човек, с когото работата ще се окаже удоволствие. В определена ситуация ще ви се наложи да направите нелек избор, но той ще бъде значително улеснен от съвета на близък приятел. Вечерта ви очаква приятно прекарване.

Рак

Основателно се надявате на положителни промени в живота си. Не изпреварвайте събитията. Ако сте по-търпеливи ще останете удовлетворени от случващото се. Семейните проблеми ще се решат по-бързо, ако включите в обсъждането им и другите членове на фамилията.

Лъв

Днес ще успеете да спечелите доверието на човек, на когото искате да се харесате. Това значително ще подобри самочувствието ви и ще ви накара да работите с двойно по-голямо усърдие. Добре ще е, ако вечерта се разтоварите сред приятна компания. Обадете се на някого, с когото отдавна не сте се виждали.

Дева

Запознанство или делова среща ще направят деня ви запомнящ се. Заетостта ви ще се повиши, но не допускайте тя да осуети планирано мероприятие. Изпълнението му изисква да се съобразите и с партньорите си. Финансови притеснения скоро ще отшумят, предвид предстояща придобивка.

Везни

Не се поддавайте на натиск, дори и от хора, които стоят високо в йерархията. Мотивирано отговорете на неоснователните им упреци. Имайте вяра в себе си и отстоявайте интересите си, силни сте и можете. Също така не помрачавайте настроението си, като се връщате назад в мислите си. Успехите водят до нови успехи.

Скорпион

Силната ви воля ще ви е особено необходима днес, за да се справите с всичките си задължения. Увлечени в работата си няма да забележите промените около вас, с което ще предизвикате неодобрението на околните. Вечерта се отдайте на забавления.

Стрелец

Не съжалявайте за пропуснати ползи. Времето е пред вас, работете по задачите, с които сте се ангажирали и ще постигнете своите победи. Едно пътуване ще ви разсее и даде увереност, нужна ви за да продължите напред. Елегантно ще решите проблем, от интерес на повече хора.

Козирог

Намирате ценни съмишленици за каузата, на която сте се посветили. Ще се чувствате изпълнени с енергия и това ще ви накара да кроите дългосрочни планове. Добри постижения в научната област, а също и в творческите търсения. Ще откриете за себе си нови пътища, в насока много различна от очакванията ви.

Водолей

Шансовете ви за успех днес са значителни, затова е добре да посветите вниманието си на важни за вас начинания. Това се отнася както за изявите ви в деловата сфера, така и в личния живот. Не пренебрегвайте предложение от ваш близък, което може да ви донесе много приятни мигове стига да подходите достатъчно сериозно и да направите необходимото.

Риби

Успявате да се справите с доста трудности, които ви пречат напоследък. Контактите ви ще бъдат особено ползотворни и като нищо ще доведат до реализирането професионалните ви планове. Съдействието на ваш близък ще ви бъде много полезно. Съвместната работа ви носи удовлетворение, а и значително ви улеснява.