close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 май 2018 г.

horoskop 13

Овен

Настроението ви е чудесно днес. Навсякъде около вас цари добронамереност, която ви позволява да вършите работата си с удоволствие. С чар и тактичност успявате да отворите доста врати и да получите неща, които са трудно достъпни за околните. Прекарвате приятно с човек, когото не сте забелязвали досега. В личен план ви предстоят промени, от които ще останете доволни.

Телец 

Старайте се да спазвате обещанията и поетите ангажименти. Това ще ви гарантира доверието на хората около вас, а също и обичта им. Бъдете търпеливи към нещата, които не ви харесват. Не е задължително да се съобразяват с вас, щом не пречат на работата. Така ще запазите за дълго добрите си отношения.

Близнаци

Днес си починете активно, защото нещата, които ви предстоят да свършите, няма да бъдат лесно постигнати. Ще се борите и ще спечелите. Пазете се от контакти с болни, за да не прекарате идната седмица у дома.

Рак

Част от времето си ще посветите на други хора, но в крайна сметка няма да съжалявате. Ще повярвате в неща, към които сте имали известни резерви и наред с това ще подсилите вярата в собствените си възможности. Погрижете се да не прекъсне връзката ви с човек, чиито качества са безспорни.

Лъв

Колкото и да ви се иска да си почивате днес ще ви се наложи да проявите делова активност. Възможността, която ви се открива, не е за изпускане и може да съжалявате, ако не отговорите адекватно на ситуациите. По-късно след обяд ви очаква приятна изненада, този път свързана с интересуваща ви личност.

Дева

Настроението ви ще е добро, предвид нагласата ви за днешния ден. Планирано събитие ще погълне времето и енергията ви, но нещата ще се развиват според очакванията ви. Въздържайте се от излишни спорове, дори да сте убедени в правотата си. Нуждаете се от повече зареждащи ви емоции и релаксация на духа.

Везни

Денят е много хубав за срещи с влиятелни личности, за начало на преговори и за сделки с недвижими имоти. Онези, които са определили този ден за семейно пътуване, не бива да го отлагат.

Скорпион

Хладните отношения с партньора не бива да оказват влияние върху семейството и децата. Не действайте прибързано, обмисляйте всяка ваша постъпка, не се поддавайте на чувствата си, а се вслушвайте повече в разума.

Стрелец

Увереността ви е предимство, използвайте красноречието си, на което сте способни, за да бъдете убедителни. Денят ви ще бъде успешен, и късмет няма да ви липсва. Харчете парите си разумно. Семейството ви очаква от вас изпълнение на поети ангажименти.

Козирог

Днес ще имате възможността да изпълните свое намерение, което отдавна сте отлагали. Добре подготвени сте и едва ли ще срещнете пречки към осъществяването му. Попадате на интересна информация касаеща плановете на близък човек, не се колебайте да го уведомите навреме. Радвате се на очаквана близост с човек, към когото отдавна се стремите.

Водолей

Желанието ви да сте сред близките си, да общувате и да се радвате на присъствието им ще ви накара да приключите по-бързо със служебните си задачи. Ще останете приятно изненадани от предложение за интересуващо ви мероприятие. Не се колебайте, няма да съжалявате. Ще възстановите душевното си спокойствие, като се заредите с енергия и положителни изживявания.

Риби

Трезвият ум и интуицията ще ви помогнат блестящо да се справите със сложна ситуация. Интересно занимание ще ви позволи да избегнете резките спадове в настроението.