close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 март 2017 г.

horoskop 13

Овен 

Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.

Телец 

Днес с искреността си можете да постигнете невероятни чудеса в отношенията със заобикалящите ви в личен и професионален план. Внимателно осъществявайте промени и премествания от битов характер.

Близнаци 

Започвате осъществяването на свой проект, който от доста време подготвяте. Изявата ви ще ви помогне да ви забележат хора, чиито интерес отдавна преследвате. Ще последват препоръки и добри предложения. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Рак

Общуването с хора, които ви обичат ще внесе светлина в мислите ви и това ще ви импулсира за нови търсения. Ще приемате по-леко натовареността си и ще си бъдете взаимно полезни. Други ще черпят от вас оптимизъм и енергия, а вие от тях – полезни идеи. Професионална среща и започване на общ проект. Мъжете от знака ще търсят път към сърцето на интересуваща ги дама.

Лъв

Днес се стремете към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Като че ли ще е най-добре по един конкретен начин да се освободите от някои ограничения във връзката ви създадена, като че ли от страна на близки или роднини.

Дева 

Денят ще е успешен за родените под този зодиакален знак, тъй като умело ще се освобождавате от вътрешните си страхове и съмнения. Опитайте да пестите енергията си за начинания, от които очаквате значително покачване на приходите си в материалната сфера.

Везни 

В забързано темпо ще премине деня на повечето от вас. Ще приключвате важни задачи, привеждайки в ред делата си по други или в подготовка за път. Ще има и какво да ви зарадва, нечии успех или материална награда, но във всички случаи ще бъде споделена с близки и приятели. Щедростта ви към другите се връща.

Скорпион 

Няма да ви липсват непредвидени ситуации, но ще се справите. На вас може да се разчита. Ще се захванете със задача, която на пръв поглед е рискована, но добре ще се развият нещата и ще останете доволни. На повечето от представителите на знака им предстоят доходни занимания.

Стрелец 

В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления. Опитайте се да бъдете по-тактични спрямо интимната си половинка.

Козирог

Ще получите съдействие в осъществяването на отдавна планиран проект. То ще ви помогне да разгърнете потенциала си и да покажете способностите си. Ще изживеете приятни моменти с човек, близък на сърцето ви.

Водолей 

Днес се опитайте да се освободите от някои свои стари финансови дългове, преди да планирате по-сериозни инвестиции, независимо дали са от личен или професионален характер. Взимайте добре обмислени решения и ръководете внимателно делата си.

Риби

Надявате се да свършите всичко, което сте планирали. Успявате да постигнете напредък в област, в която до сега не сте се радвали на особен успех. Дайте си повече почивка вечерта и обърнете внимание на хората, на които държите. Имате възможност да бъдете повече време с тях и не бива да я изпускате.