close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 март 2019 г.

horoskop 13

Овен

Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това.

Телец

Възможно е днес да се занимавате с неща, които ви се струват натоварващи и дори неблагодарни. Съвсем скоро обаче обстоятелствата ще променят мнението ви, тъй като ще се окаже че си е струвало усилията. Затова дайте всичко от себе си и не пренебрегвайте дребните неща, които в определени моменти могат да се окажат доста важни. Чувствате се щастливи с любимия човек.

Близнаци

Ще съумеете да се справите с един проблем и няма да се колебаете да защитите докрай позицията си. Независимо от възникналите противоречия знайте, че сте на прав път. Имате шанс да завършите всичко, с което сте се захванали днес. Момента е подходящ за нови покупки и освежаване на гардероба ви.

Рак

Отношението ви по конкретни въпроси е трудно възприемчиво понякога за околните. Не си давате сметка, че е възможно да оскърбите незаслужено хора, на които държите. Денят ще ви предложи интересни срещи, които ще ви заинтригуват с печеливши възможности. Възможни са разногласия с интимния ви партньор.

Лъв

С повече усилия днес ще постигнете целите си. На работното място ще възникнат недоразумения, причина за които имате и вие. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени. В дома ви атмосферата ще се изнерви от предстоящо събитие. Включете се в подготовката му.

Дева

Ще пътувате по служебни дела, а някои от вас и в чужбина. Започващо мероприятие с международно участие ще привлече представители на политическите и бизнес-среди измежду вас, изявите ви ще са забележими. Неангажираните ще се решат на по-сериозно обвързване, като съвместно съжителство например.

Везни

Вълнението ви днес се държи на събитие, което някои от вас очакват от доста време. Държите всичко да бъде направено както трябва и дейно се включвате в цялостната подготовка. Околните ще ви съдействат във всеки един момент, така че едва ли ще се намери нещо, което да ви притесни. В личен план ще станете свидетели на нещо интригуващо.

Скорпион

Ако сте искрени и добронамерени в общуването с околните, не се тревожете за работата си. Ще се справите и с най-трудните въпроси, на помощ ще привличате добрите сили и заедно ще успявате. Професионални интереси ще ви подтикнат към действия, имащи отношение към финансите ви. Късметът ще бъде с вас.

Стрелец

Бъдете бдителни към лицемерните и не разкривайте докрай тайните си. Приведете в ред документацията си, възможни са проверки. Желание, свързано с определен човек ще ви срещне по-скоро с него и очакванията ви ще се сбъднат. Финансови и лични въпроси ще решите с помощта на близките си.

Козирог

Внимателно ще подбирате събеседниците си, особено, когато бихте искали да споделите проблемите си. С хора, стоящи далече от вас е добре да не предприемате общи дела. Както винаги, прагматични и рационални, ще търсите преките пътища към успеха. Ще намерите изход на финансов проблем.

Водолей

Действате спокойно и настъпателно днес, като не позволявате на никого да пречи на плановете ви за действие. Постигате значителни успехи, на чието материално изражение ще се радвате съвсем скоро. Не се отказвате и от целите си в личен план, където ще бъдете изненадани от лекотата, с която успявате да привлечете определен човек към себе си.

Риби

Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Поставете се на мястото на другите и опитайте да разберете и най-покварените. Необходимо е да се прави разлика. Ще станете неимоверно надеждни, спокойни и оптимистично настроени, ако сте удовлетворени и щастливи от връзката си с партньора. Ще имате късмет с парите. Дори и друг да ви ги дава, ще ги имате предостатъчно.