close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 март 2021 г.

horoskop 13

Овен

Бъдете със семейството си и се опитайте да компенсирате макар и частично времето, което сте извън дома си. Близките ви зареждат с енергия и топлина, отвърнете им със същото. Чудесен завършек на деня е вечеря с приятели. Отпускащата и приятна атмосфера ще ви се отрази много добре.

Телец

Не допускайте с емоционалните си реакции да нараните някого. Понякога те излизат от границите на контрол и това ви обрича на изолация. Помислете за подходящи занимания, носещи ви успокоение и романтично настроение. Потърсете компанията на приятели.

Близнаци

Може да свършите отдавна отлагани неща днес. Денят е много подходящ за целта. Отделете повече време за себе си. Не се претоварвайте. Намерете и време за забавления. Не обръщайте внимание на нападките в семейството ви. Най-добрият вариант за почивка е, може би, да напуснете дома си за кратко.

Рак    

Каквото излъчвате, това и получавате. Добрите ви намерения ще срещнат разбиране и с подходяща помощ ще ги реализирате. Това ще ви амбицира да продължите, като разкриете и други свои качества, с които неминуемо ще впечатлите околните. Интересно предложение, от което ще побързате да се възползвате.

Лъв   

Денят е подходящ за интелектуални занимания. Въображението ви е особено продуктивно, и ако го направлявате в подходящата насока може да постигнете нещо изключително. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Добри перспективи в делови план. Едва ли ще пропуснете шанса, който ви се открива.

Дева

Вестите, които ще стигнат до вас в някаква степен ще ви развълнуват. Бъдете търпеливи и посрещнете случващото се без то да ви създава напрежение. Човекът, който ви привлича ще предприеме първата крачка към вас и това ще ви направи щастливи. Добро разбирателство ще имате в дома си, от което децата ще бъдат най-доволни.

Везни

Бъдете внимателни в общуването си днес, рискувате да нараните близките си, ако сте резки. Очертават се благоприятни перспективи за започване на нова сърдечна връзка, проявете повече увереност. Финансови постъпления ви възвръщат увереността и ви правят независими, поне на този етап. Спокойно решавате семеен въпрос.

Скорпион

Въпросът е къде да отидете. Имате нужда от разнообразие и презареждане с енергия, така че не го отлагайте. Не се тревожете за работата си или за каквото и да било, забавлявайте се, и с радост ще установите, че нещата поемат по пътя на вашите желания.

Стрелец

Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят. Ако все пак нещо ви притеснява, потърсете подходящия човек, с когото да споделите болката си. Ще ви олекне на душата и по-бързо ще намерите решението му.

Козирог

Разширете кръгозора си и не гледайте едностранчиво на събитията покрай вас. С емоционалните си и прибързани действия само бихте усложнили нещата. Приведете се в нужната форма и си наложете добро поведение, очакват ви добри попадения. Те ще ви дадат сили и ще ви насочват към по-практични действия.

Водолей

Добронамерени сте към всички около вас и днес ще усетите ответните реакции на околните, които няма да останат безучастни към проблемите ви. На ваше разположение ще бъдат дори хора, които не познавате толкова добре и е възможно това леко да ви озадачи. Хората просто ви харесват и им се иска да ви помогнат. Очаквайте благоприятно разрешение на интимен въпрос.

Риби

Денят ви ще е наситен на интересни занимания, зареждащи ви с положителни емоции. Природата също ще ви въздейства отпускащо и позитивно, не я пренебрегвайте. Здравословните проблеми е добре да се решават, търсейки съвет от специалист, а не по свое хрумване. Денят е благоприятен и за реализация на повече от идеите ви.