close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 октомври 2018 г.

horoskop 13

Овен

С каквото и да се заемете днес, доброто ви настроение ще доминира над всичко. Ще ви се наложи да обърнете повече внимание на въпрос, който сте пренебрегвали до този момент. Намерете повече време за близките си. Изненадайте ги. Любовта ви търпи развитие в посока на взаимно преоткриване с партньора ви.

Телец

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Не отказвайте помощ на човек в нужда.

Близнаци

Денят е много подходящ да въведете ред у дома си. Събрали са се доста неща, които трябва да свършите и няма за кога да ги отлагате. Предвижданията ви за успех на ваш близък се сбъдват и по този повод вечерта се очертава шумна веселба. Някои от вас ще си позволят известно разточителство днес. Не разчитайте прекалено много на съдействие от страна на познат.

Рак

Ако усетите напрежение и се почувствате с понижено самочувствие го отдайте на промените, които стават около и с вас. Овладейте емоциите си и не позволявайте на случващото се да промени отношението ви към другите. Доверете се на здравия си разум и в никакъв случай не бъдете импулсивни.

Лъв

Денят ви ще бъде спокоен и ще реализирате идеята си да се отдадете на заслужен отдих и релакс. Отделете време и за спорт. Поглезете се с любима храна. Необвързаните може да срещнат интересна личност и да пламне огънчето на любовта.

Дева

Денят е благоприятен за занимания у дома или за разрешаване на семейни проблеми. Служебните ви ангажименти едва ли ще ви ангажират и днес, така че спокойно можете да се посветите на личните си дела. Близките ви, а и вие имате нужда от повече време заедно. Може би пропускате важни събития около вас, поради прекомерната си заетост.

Везни

Ще сте прекалено заети през днешния ден, защото сте поели много ангажименти и сега ви е трудно да се справите с всичко. Поискайте помощ от ваши близки. Дръжте под контрол финансите си, не правете излишни харчове. Ще се радвате на нови приятелства.

Скорпион

Този ден се характеризира със спокойствие и хармония. Не позволявате на околните да ви занимават излишно с въпроси, които не ви вълнуват особено. Заемате се с нещо приятно, на което ще отделите голяма част от времето си. Бъдете по-склонни към отстъпки в личен план, тъй като това би предотвратило нежелани от вас последици. Ставате все по-добри в предпочитана от вас дейност.

Стрелец

Денят ви ще бъде озарен от радостна новина, свързана с личния ви живот. За мнозина от вас успехите на деловия фронт ще бъдат съпроводени и с интимни завоевания. Не пренебрегвайте личните си задължения и проявявайте повече толерантност към близките си. Помислете и за личното си спокойствие.

Козирог

Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Спестете ги на близките си, за да не ги натоварвате допълнително с грижи. Ако търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност.

Водолей

Денят предразполага към отпускане в домашна обстановка, сред хората и вещите, с които сте свикнали. Осигурете си пълноценна почивка и достатъчно сън, нуждаете се от тях. Имате нужда да размишлявате върху творческите си и професионални планове.

Риби

Няма да ви липсва добро настроение и с желание ще се отзовете на нечия молба. Околните ще се чувстват добре в компанията ви, показвайки им вниманието и уважението си към тях. На свой ред вие също ще останете приятно изненадани от делово предложение.