close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 октомври 2019 г.

horoskop 13

Овен

Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите. Въпроси, имащи отношение към бъдещето ви, ще ви се прояснят, и уверени в него, ще направите деня си красив. Позитивизма ви ще обгърне и други, трасирайки пътя на доброто.

Телец

Не се претоварвайте днес, избягвайте споровете и пийте повече витамини. Организмът ви има нужда от подсилване. За това ще ви помогнат също и занимания със спорт. Останете верни на принципите си и не се изкушавайте от примамливи обещания. Трезвата ви преценка за нещата е вашият най-добър съветник. А също и интуицията ви.

Близнаци     

Занимавайки се с интересни неща, ще се откъснете от тревожните си мисли и денят ви ще премине неусетно. Настроението ви ще е ведро и общуването с околните ще ви се отдава по-лесно. Ще балансирате напрежението от последните дни и без да прекалявате в нищо. Бъдете естествени.

Рак

Запазете добрия тон и не хабете енергията си в излишни спорове. Добрите ви отношения с околните ще ви помогнат да подобрите настроението си и да овладеете емоциите си. Не е нужно да демонстрирате нищо, бъдете естествени и дружелюбни. Възможността да спечелите парите ви привлича, но днес мислете повече за близките си.

Лъв

Един приятен и спокоен ден. Обзети сте от чувство на удовлетворение. Бизнесът се развива според очакванията. Сега е момента да планирате пътувания, срещи и инвестиции.

Дева

Динамично ще преминете през днешния ден, загърбвайки тревоги и неудобства. Ще се посветите на онези задачи, очакванията от които са най-големи. Добра вест ще ви подтикне към повече активност в сферата, където сте най-силни и в края на деня ще има какво да ви носи хубаво настроение. Заслужили сте си го.

Везни

Потиснете раздразнителността си, тя се отразява негативно на околните. А това не винаги им носи най-приятните мигове. Очакват ви приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не спирайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.

Скорпион

По много въпроси изпитвате съмнения, които внасят напрежение в ежедневието ви. Тези и други съображения ще ви накарат да търсите различни мнения, за да си изградите достоверна преценка за случващото се в живота ви. Здравословен проблем ще отшуми по-скоро, но не спирайте да правите необходимото.

Стрелец

Верни на себе си, ще се погрижите добре за интересите си, оставяйки на втори план всичко, което не се отнася до вас самите. За да сте успешни, не пропускайте да изчистите собствените си задължения, така ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите, за да се подобрите напълно.

Козирог

Изпълнението на задачите ви днес може да внесе известно напрежение у вас. Сами определяте темпото си, но истината е, че времето е ограничено. Други ще използват деня за отмора. Няма да липсват приятни изненади, придобивки и положителни емоции.

Водолей

Правете всичко, което е от полза за здравето и настроението ви. Избягвайте да се преуморявате, бъдете търпеливи и се насладете на миговете усамотение. Някои от вас ще засилят интереса върху себе си, ангажирайки се с непривична за тях работа. Не се притеснявайте, старанието ви ще бъде възнаградено.

Риби

За сметка на деловата активност насочете енергията си към дома, градината и грижите за семейството. Придавайте повече значение на взаимоотношенията с близките си, споделяйте мисли и планирайте бъдещето си. Наред с това бъдете и внимателни, всяка небрежност ще ви струва загуби, което не бива да се допуска.