close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 септември 2018 г.

horoskop 13

Овен

Ще получите тласък на интересни идеи, които ще ви вдъхновят към действие. Съдбата ще ви срещне с интересен човек, който ще играе роля в живота на някои от вас. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи.

Телец

Почти не съществуват неща, които да са в състояние да ви откажат от намеренията ви. И резултатите ще са налице. Амбицията ви по отношение на един проект е особено голяма и сте склонни да действате рисковано. Помислете сериозно какво да направите, за да задържите вниманието на някой, който вече губи търпение.

Близнаци

Професионално ще се подготвите за предстоящите си изяви, с което ще затвърдите името си и ще повишите финансите си. Философски ще загърбите проблемите си и ще устремите поглед напред, има още какво да ви развълнува. Не позволявайте да ви забъркват в интриги.

Рак

Днес ще се запознаете с обстоятелствата около създал се проблем и ще предприемете нужните стъпки за решаването му. Дипломатично ще отклоните предизвикателствата и няма да коментирате нечии недостатъци, дори и да имате основание за това.

Лъв

За повечето от вас денят ще е запълнен със служебни ангажименти. Ще обсъждате възможността да включите и нови хора в изпълнението на общи задачи. За себе си ще извлечете полезна информация, помагаща ви пълноценно да се възползвате от обстоятелствата. Ще споделите свободното си време с хора, присъствието на които ви кара да се отпуснете.

Дева

Бързо ще се справите с недоразуменията ви с колегите и в името на работата, ще потърсите най-добрите решения. Разгръщайки потенциала си, ще подобрите финансите, самочувствието и удобствата около себе си. Обичани сте от близките си и това ви носи допълнително сили и настроение.

Везни

Чувствате се доста изнервени, но това е така, тъй като мислите за прекалено много неща. Отпуснете се за известно време, след което се съсредоточете единствено върху значимото. Здравословен проблем ще отшуми.

Скорпион

Нечия благодарност или друга проява на внимание към вас ще стопли душата ви днес. На свой ред бъдете приветливи и уважавайте мнението на околните, като не злоупотребявате с доброто им възпитание. Решаване на битов или друг възникнал проблем. Ще потърсите отново връзка с човек от миналото си.

Стрелец

Няма да се оставите на случайността и ще се покажете подготвени на предстояща среща. Договаряне на услови за работа, бизнес-проект или друго, интересуващо ви обстоятелство ще поддържа духа ви и активността ви в готовност. Не обръщайте гръб на човека, който безкористно се грижи за удобствата ви.

Козирог

Професионалното ви развитие ще повиши доходите ви. Напрегнати сте и това се отразява на взаимоотношенията с колеги и роднини. Избягвайте конфликтите. С тях не доказвате нищо, а се хабите много. Ще получите нови предложения и възможности за партньорство с влиятелен човек.

Водолей

Днес ще се запознаете с част от бъдещите си задължения. Дори в началото да ви се струват трудни, в последствие ще установите, че едва ли има нещо, с което не можете да се справите. Вниквате бързо в нововъведенията и за вас не е проблем да се настроите за работа с тях. Печелите съмишленици за своя идея, което ще наложи по-дълбокото й разгръщане.

Риби

Важна среща ще направи дамите от знака по-развълнувани. В делово отношение ще се покажете на нивото на претенциите си, ще защитите интересите си изцяло. Нещо повече, показвайки уменията си, ще привлечете вниманието и на други заинтригувани от тях. В допълнение вечерта ще получите още доказателства за вярност и любов от интимния ви партньор.