close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 февруари 2018 г.

horoskop 13

Овен

Настроението ви днес е особено весело, тъй като непорасналото дете във вас ви кара да се чувствате празнично. Вършите всичко с желание, дори неща, които не ви допадат особено. Уплътнете максимално деня си и няма да скучаете и за секунда.

Телец 

Този ден е изпълнен с добро настроение и много емоции за вас. Занимавате се с различни неща, от които въпреки всичко успявате да останете доволни. Не е изключено да ви се наложи да се откажете от своя идея в последния момент, но това едва ли ще ви притесни. Близък човек има нужда от помощта ви и вие няма да се откажете да му помогнете.

Близнаци

Ще получите повече информация по интересуващ ви въпрос, което ще благоприятства работата ви по него. Ще се възползвате от нечие благоразположение и то ще има положително въздействие върху вас, най-силно изразено в сферата на финансите или в друга, интересуваща ви област. Все пак бъдете внимателни и не предприемайте нищо, без да сте го обмислили добре.

Рак

Днес преди да предприемете каквито и да е било действия в професионалната сфера е добре да помислите внимателно върху резултатите, които ще произлязат от тях. Стремете се да не се поддавате на импулсите си.

Лъв

Този вторник избягвайте дейностите, които ви натоварват и не водят до нищо положително. Стремете се да сте внимателни и дипломатични. Направете приятна изненада на интимната си половинка.

Дева

Храбростта ви ще се забележи и оцени, а вие ще останете доволни от добре свършената си работа. Не всеки ден ви се дава такава възможност за изява и ще се възползвате. От някъде ще ви потърсят за съвет и ще ви предложат сделка, което освен, че ще ви поласкае, но и ще ви допадне. Не пропускайте да поздравите близък човек с празника му.

Везни

Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.

Скорпион

Днес с упоритост и амбиция можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото, ако решите да останете в ролята на наблюдател. Моментът е подходящ за предприемане на конкретни стъпки, благодарение на които ще увеличите чувствително финансовите си постъпления.

Стрелец

Събитията ще ви погълнат с динамиката си и ще работите усърдно, в подкрепа на всичко добро и градивно. Финансови успехи за занимаващите се с бизнес, продажби и сделки, от които ще печелите не само пари, но и авторитет. От срещите си с подходящите хора ще придвижите напред въпроси, свързани с квалификация, работа и пътувания.

Козирог

Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете на време. Стремете се да останете верни на собствените си принципи, особено ако по някакъв начин могат да спомогнат за развитието ви в професионалната сфера.

Водолей

Днес организирайте времето си, така че да успеете с финализирането на всички планирани ангажименти. Стремете се да не поемате допълнителни отговорности, няма да разполагате с достатъчно свободно време. Чрез търпението можете да постигнете чудеса.

Риби

Ще внесете предложения за промени на работното място и в голямата си част ще бъдат приети. Наред с това имате шанс за повишение на възнаграждението или преминаване на друга по-добре платена работа. Финансите са в основата на мислите ви днес и каквото и да предприемете ще е за добро.