close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 юли 2017 г.

horoskop 13

Овен

Разнообразен и спорен ден, без неприятни изненади. Деловият ви нюх ще ви подскаже най-удачното решение. Резултатите ще надхвърлят очакванията на мнозина от вас. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, концентрирайте се върху непосредствените си ангажименти. Но и за тях сроковете вече текат, и това ви задължава към по-голяма активност.

Телец 

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Любовно разочарование.

Близнаци 

Неочакваните срещи, които ще имате днес, ще ви изпълнят с позитивизъм, който ви е много необходим точно сега. Бъдете отворени към нови идеи и предизвикателства. Пуснете промяната в живота ви.

Рак

Този четвъртък ще сте много любвеобилни и очарователни, но това в един момент може да бъде разтълкуване погрешно от околните. Не се впускайте в дълги обяснения, но и не изпадайте в терзания. Просто оставете нещата на собствения им ход.

Лъв

Направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за в бъдеще. Не взимайте страна в спор. Не пренебрегвайте интимната си половинка. Отлично здраве.

Дева

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Везни

Проявеното от вас разбиране към някого ще ви сближи и направи връзката ви още по-силна. На работното място ще покажете уменията си и резултатите, които очаквате няма да се забавят. Пътуванията също са възможни, най-вече служебни. Ще получите подкрепа, в случай, че ви е нужна, но най-вече заложете на собствените си сили.

Скорпион

Напълно възможно е днес нервите ви да не издържат и ще ви бъде много трудно да сдържате емоциите си. Денят е подходящ за контакти с хора, които биха могли да ви свържат с други в търсенето на нова работа. Нужна ви е промяна.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с приятни емоции. Работата ви ще спори и ще сте доволни от постигнатите резултати. Ще сте заобиколени с обич и внимание от страна на интимната си половинка.

Козирог

Не поемайте финансови рискове на работното си място през този ден. Внимателно преценете личните си инвестиции, като не пропускате възможността да бъдете обективни, тъй като от изводите ви зависи материалната ви стабилност и за в бъдеще.

Водолей 

Професионалните ви достижения ще повдигнат самочувствието ви и ще ви правят доволни от себе си. Помислете за физическата си форма, която напоследък сте пренебрегнали. В семейството ви присъства разбирателството и това ви прави щастливи. Вътрешното ви усещане за нещата не е лъжливо.

Риби

Професионалната ви работа ще ви погълне и останалите задачи ще придобият второстепенна важност за вас. Но няма да съжалявате, насочвайки енергията си в тази посока ще получите очаквани придобивки, което ще компенсира заетостта ви. Станете по-гъвкави при взимане на решения и ще напреднете в делата си.