close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 юни 2017 г.

horoskop 13

Овен

Усещате в себе си неизчерпаема енергия и желание за нови подвизи в деловата сфера. Ентусиазмът ви е заразителен и ще ви се удаде възможност да привлечете на своя страна ценни съюзници. Интимният ви партньор с желание откликва на идеите ви.

Телец 

Лесно ще установявате контакт със заобикалящия ви свят. Като че ли с присъща само за вас лекота ще успявате да печелите съмишленици сред високопоставени особи. Вечерта ви ще бъде изпълнена с приятни емоции и изненади.

Близнаци 

През този ден работата ви ще спори и вече се замисляте за нови творчески проекти. Бъдете по-уверени в собствените си възможности и ще постигнете добри резултати.

Рак

Професионалните ви търсения ще ви наредят в предните редици на хората, претендиращи за успешни. Разумно изразходвайте енергията си и не пристъпвайте към действия, в чиито положителен край не сте убедени. Периодът е добър и за финансите ви. Приключването на проект ще ви обогати и помогне да видите от друг ъгъл факти, върху които не сте мислили до сега.

Лъв

Ще е изключително важно за вас да знаете точно какви ходове трябва да предприемете в личен и професионален план, за да не разрушите всичко постигнатото с много труд и усилия. Не допускайте да ви въвлекат в интрига.

Дева

Условия за професионален просперитет и високо самочувствие. Бизнесът така е погълнал времето ви, че всичките ви мисли за сладък живот остават без последствия. Подходящ ден за започване на диета.

Везни

Днес ще сте предпочитани за делови партньори и приятели от заобикалящите, с което ще спомогнете значително развитието си в положителна посока в делови и материален план. Стремете се да отделите достатъчно време и за отдих.

Скорпион

Този вторник се предпазвайте от допускането на евентуални грешки в материален план. В любовта се стремете да не се опитвате да заемате едновременно две позиции при различни обекти, защото не е сигурно какъв ще е крайният резултат.

Стрелец

Ако установите разминаване между планове и реалности не се отказвайте от намеренията си. Оценете събитията положително с възможността да натрупате опит. Отношенията ви с някого ще се задълбочат, правейки ви щастливи. Заедно можете да започнете съвместна работа, която да ви носи дивиденти за в бъдеще.

Козирог

Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.

Водолей 

Направете точен разчет на приходи и разходи, защото така по-лесно ще посрещате задълженията си за вбъдеще. На работното място дайте всичко от себе си, за да се справите с поставените задачи.

Риби

Работни проекти ще държат вниманието на някои от вас будно, но наред с тях ще провеждате и личните си срещи. Готовността ви да помогнете на приятел ще ви сближи повече и от това съвместното ви сътрудничество ще продължи. Семейни задачи ще ви накарат да търсите начини за бързото им решаване.