close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 13 януари 2018 г.

horoskop 13

Овен

Усилията ви започват да дават своите резултати. Има за какво да бъдете доволни от себе си и от работата си. Сериозни финансови постъпления ви очакват в близкото бъдеще. Не пренебрегвайте съвета на приятел. Осигурете си повече мигове за отмора и развлечения. Вероятно ще имате повод да планирате голямо събитие в дома си.

Телец 

Задачите ви ще се трупат и ще ви се налага да решавате проблеми, явяващи се в последния момент. Заредете се с търпение. Ще успеете да се справите, но не влагайте прекалено много емоции в начинанията си. В противен случай ще оставате разочаровани. Любим човек ще ви поднесе приятна изненада и това ще ви разтовари.

Близнаци

Заредени сте емоционално, но днес са възможни кризи в приятелските ви взаимоотношения. Търпението ви ще бъде тествано. Ще си изясните какво е важно за вас и какво не, и ще прекратите стари връзки. Лица от миналото се завръщат, но ще ви донесат неприятности.

Рак

Много е вероятно днес да се отдадете на пътуване. Ако организирате по-добре всекидневните си задължения, промените ще дойдат сами. Не вярвайте на думите на любимия човек. Много от нещата, които ще чуете, няма да се случат.

Лъв

Възможни са прекалени емоции, предизвикани от непредвидени обстоятелства. Намерете решение на тези проблеми. Събитията ще допринесат да се отървете от нежелани хора. Отдръпнете се от тези, които не заслужават да бъдат част от обкръжението ви.

Дева

Направете съпричастни и околните на придобивките, които ви носят радост. Можете да го постигнете, като се заемете макар и с малка част от задълженията им. Имате идеи, обзети сте от творчески импулс, но трябва да помислите повече върху реализацията им. Това ще ви коства време и енергия, не ги пилейте напразно.

Везни

Възможно е объркване в преценката ви – внимавайте да не объркате флирта с приятелството. Не вярвайте на мили думи и обещания. Подредете дните си както ви се иска, но без илюзии. Възможни са проблеми с децата, но сега не е времето да ги оправяте.

Скорпион

Възможни са трудности, които успешно ще преодолеете и ще разкриете талантите си. Връзките и партньорствата също ще бъдат затруднени. Ще се чувствате недоволни, напрегнати и ще ви се иска промяна. Погрижете се за себе си и своите нужди.

Стрелец

Очаква ви приятен ден, в който с каквото и да се захванете ще ви донесе удоволствие. Предпочитате движението пред мързелуването и едва ли ще се задържите за дълго вкъщи. Все пак не се пренатоварвайте, дори за да докажете на себе си, че почивката не е толкова важна за вас.

Козирог

В очакване сте на нещо хубаво и това ви прави по-чувствителни, но в същото време ви дава допълнителен импулс за изява. Среща с респектираща ви личност ще повлияе позитивно на ваше решение. Перспективите ви осигуряват повече сигурност за бъдещето. Споделете вълненията си с близките ви, ще срещнете съпричастност и любов.

Водолей

Днес ще се радвате на приятни емоции и добро здраве. Ако имате планове за ремонт и подобряване на домашната обстановка, не се колебайте, а се захващайте за работа.

Риби

На повечето от вас предстои приятен ден, без особени сътресения. Имате желание да си починете и едва ли някой ще ви пречи. Успявате да постигнете единогласие относно въпрос, който застрашава да се превърне в конфликт. Чудесен начин да прекарате вечерта е да поканите гости за вечеря и да ги изненадате с нещо вкусно, което вие сте приготвили.