close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 август 2017 г.

horoskop 14

Овен

На повечето от вас им предстои ново начало. При някои то е свързано с работното място, а за други е от личен характер. Добрите вести ще ви настроят позитивно и ще разгърнат скритите ви възможности.

Телец 

Днес ще постигате конкретни резултати, както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Близнаци 

Слънчев и усмихнат ден за много от вас. В добро настроение и с желание да сте полезни ще пристъпите към изпълнение на рутинните си задачи. Професионалните ви очаквания ще се потвърдят, но за да не последват неприятни изненади покажете добра организация и старание, което вярвам няма да ви затрудни.

Рак

В началото на работната седмица ще ви се наложи да се нагърбите с разрешаването на не чак толкова приятни въпроси от служебен характер. Стремете се да премахнете някои свои стари дългове или рискувате да си имате сериозни проблеми с някои държавни органи.

Лъв

Днес застигащите ви неприятности в професионален и материален план ще се дължат на прибързаните ви действия и в двете посоки. Добре е да не предприемате каквито и да е било ходове, ако не сте сигурни какъв краен ефект ще имат те върху вас.

Дева

Привлечени сте от мисълта да проучите възможността за нова дейност, съчетайте усилията си с тези на човек, когото познавате и ще напреднете бързо. Съвместни разработки ще ви позволят и по-смели ходове, в подкрепа на желанието ви да печелите повече. Семейството има нужда от вас, както и вие от него.

Везни

Този понеделник планирайте предстоящите си служебни пътувания и е добре да приключите със започнатите инициативи от професионално естество. Моментът е подходящ за придобиването на нови знания или обучение, което ще подобри значително професионалната ви квалификация.

Скорпион

Днес ще ви се налага непрекъснато да сте в движение и да се срещате с различни хора. Това ви въодушевява, но в определен момент ще се стори и доста изморително. Оставете си енергия за времето прекарано със семейството си, те имат нужда от вас.

Стрелец

Нуждата ви от разнообразие ще ви изведе навън. Ако и околните мислят така, толкова по – добре. Ще се получи истинско забавление. Отношенията ви с постоянния партньор са нещо обтегнати, но можете да промените това, като станете по-нежни и любящи. В противен случай рискувате да не получите очакваното внимание.

Козирог

Днес правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.

Водолей 

Денят ще ви предложи повече възможности, които ще ви изправят пред избор. Насочете се към една цел и я следвайте с постоянство и вяра в себе си. До вас ще има близък човек, който ще ви помогне да преодолеете колебанията си. Не бъдете прекалено скептични към идеите на децата си, оставете ги да се проявят.

Риби

Професионални срещи с хора от вашата среда и договорености от взаимен интерес. Убедеността ви, че постъпвате правилно ще се отрази на работната атмосфера, а от там и на резултатите. Не всичко ще бъде гладко, но с чувството си за хумор ще го направите такова. Решаване на жилищен въпрос.