close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 август 2020 г.

horoskop 14

Овен 

Няма да се спрете пред нищо докато не осъществите плановете си. Днес със сигурност ще успеете да го сторите, въпреки пречките, които ще се опитват да ви създадат. Не се впечатлявайте от злостната критика и вървете уверено към целта си. Съвсем скоро ще постигнете търсеното от вас.

Телец

Получавате различни предложения за този ден и при всички случаи ще успеете да запазите доброто си настроение. Достигате близост с човек, към когото отдавна се стремите. Бъдете предпазливи, някои неща не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед. Всеотдайни сте към близките си и те са ви благодарни за това.

Близнаци

Късметът ще ви съпътства днес. Благоприятно развитие на събитията ще ви позволи да свършите повече от нещата, което планирате. Започнете с неотложните задачи и отдавайте необходимото внимание на всеки проблем. Даровете, с които съдбата ще ви изненада ще бъдат повече от желани.

Рак

Интересна идея, отнасяща се към бъдещата ви дейност ще ви накара да планирате днешния ден си по часове. Със задачите си се справяте добре. Срещнете се с деловите си партньори, ако имате свой бизнес. Дистанцирайте се от хора с подобно мислене и не предприемайте ходове под чужд натиск. За малка част от вас обаче няма да липсват трудности от административен и финансов характер.

Лъв

Прекарайте този ден сред семейството си и със сигурност няма да съжалявате. В дома ви цари приятна атмосфера и до голяма степен от вас зависи дали тя ще се задържи такава до вечерта. Не бъдете прекалено критични към околните и уважавайте мнението им.

Дева

Без да чакате някой друг да разнообрази деня ви, ще вземете нещата в свои ръце. Ще срещнете разбиране в намеренията си и ще свършите предвиденото за днес, като ще ви остане време и за развлечения. Имайте повече търпение към претенциите на някого, когото обичате. Покажете му добрите си намерения и нещата ще се подредят в полза на двама ви.

Везни

Доста противоречив ден, особено ако сте ангажирани в деловата сфера. Много вероятно е да се наложи да вземете решения, противоречащи на принципите ви. Ще трябва да направите жертва, за да избегнете много по-големи загуби. Сами преценете доколко съвестта ви ще понесе подобно развитие и дали си заслужава.

Скорпион

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви осигури финансовите приходи, към които се стремите. Ще можете да реализирате част от потенциала си, защото при вас той е неизчерпаем. Но не спирайте да се развивате и усъвършенствате. По отношение на близките си не се опитвайте да фаворизирате едни за сметка на други, защото може да ги нараните всичките, включително и себе си.

Стрелец

С овладени страсти и борбен дух, такива ще бъдете днес и няма да отстъпите пред нищо в защита на каузата си. Ще бъдете навсякъде, където това се очаква от вас, за това е добре да сте съсредоточени. Придобивките, които следват са приятната част от работата ви, но до тогава – действайте.

Козирог

Пригответе се за приятни изненади днес. Неочакван развой на събитията, ако попаднете в подходящия момент на подходящия човек. Денят е благодатен за хората на творческия труд. Въздържайте се да давате обещания, които ще ви затруднят с изпълнението. Вечерта ще бъде приятна и ще ви зареди с енергия.

Водолей

Днес ще работите с постоянство и търпение върху ангажиментите си, и уверено ще се доближавате към очакваните резултати. Чувствате се добре в компанията на нови хора около вас. Присъствието ви създава атмосфера на спокойствие и увереност. Ще направите решителна стъпка в правилната посока.

Риби

Ще имате внезапен порив да се върнете към детството. Този подсъзнателен стремеж ще се окаже твърде силен: ще си припомните с пълна сила миналото за добро и лошо и въпреки острата нужда да се самоизолирате, ще се срещнете с приятели. Добрата атмосфера на дома и семейството ви ще се превърне в балсам, който ще уталожи вътрешното напрежение, на което сте изложени.