close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 декември 2017 г.

horoskop 14

Овен

Денят е зареден с невероятна енергия, но само от вас зависи да я насочите в правилната посока. Днес бихте могли да реализирате една отколешна мечта и в никакъв случай не се отказвайте. Но ще трябва да разчитате предимно на себе си.

Телец 

Очаква ви силен ден. Ден, в който успешните начинания дават сериозна материална награда. Концентрирайте действията си и не позволявайте чувството за хаос да провали благоприятните вибрации на четвъртъка. Обърнете повече внимание на финансовото си състояние до края на месеца.

Близнаци

В четвъртък е важно да бъдете отговорни и да не пренебрегвате нито един ангажимент от програмата си за действие. Не харчете пари за неща, от които нямате нужда на този етап. Подобрете взаимоотношенията вкъщи и с близките си. Нуждаете се от хармония и нещо, което да ви покаже, че сте обичани подкрепяни.

Рак

Недовършени дела от вчерашния ден нарушават ритъма ви на работа днес. Готови сте да ги зарежете изцяло и да се захванете с нещо ново, грандиозно и голямо. Провалът е гарантиран, защото не успявате да прецените добре силите си. В състояние сте да подобрите взаимоотношенията си с близките.

Лъв

Работете без излишни рискове днес. Предварително се запознайте с документите, които подписвате и достоверността на информацията, от която се ползвате. Предложение за пътуване, съвместен проект или самостоятелна изява ще промени отношението ви към автора му. Ако не сте доволни от нещо, направете промени, но продължете.

Дева

Очаква ви доста благоприятен ден. Въпреки че всички се опитват да ви дразнят по един или друг начин, не им обръщате внимание и продължавате смело напред. Това е ден, в който мнението на другите не е от значение за вас. Вгледани сте в собствените си действия и вършите онова, което засяга интереса ви. Чувствате се прекрасно.

Везни

В четвъртък желанието ви е да обърнете повече внимание на хармонията във взаимоотношенията с всички около себе си. Обаждате се на приятели, с които не сте говорили от дълго време. Търсите контакта с близки и роднини. Общуването е от особено важно значение за щастието ви днес.

Скорпион

Ще продължават да ви занимават задачи, чиито срок не търпи отлагане. Взаимното доверие с партньорите ви помага да се справите с тях, както и да планирате следващ проект. В личният ви живот ще настъпи оживление, най-вече в интимната сфера. У дома ви очаква приятна новина.

Стрелец

Днес сте делово настроени. Мислите и действате рационално, с будно съзнание. Знаете точно какво правите и как да го постигнете. Продуктивни сте. Не ви липсва енергия, въпреки натрупаната умора. Не стартирайте нищо ново, а концентрирайте енергията си върху вече започнатите ангажименти.

Козирог

Днес сте нерешителни и се колебаете дали да се възползвате от отдала ви се възможност, която друг път бихте грабнали без много да му мислите. Тези колебания не са безпочвени, тъй като може да се окаже, че правите огромна грешка. Преценете ситуацията добре.

Водолей

Днес задължително се информирайте за всички подробности, преди да пристъпите към определени действия. Проявявайте уважение спрямо колегите и бъдете по-отговорни. Имате добро сърце и се вслушвате в околните, но определено няма да проявите покорство.

Риби

Нужна ви е промяна и сега е момента да си я осигурите. Предстои ви възможност за кратко пътуване, което ще ви помогне да преосмислите настоящето си. Очакват ви интересни преживявания с нови приятели.