close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 декември 2018 г.

horoskop 14

Овен

Денят ви ще бъде осмислен и ще изживеете времето си пълноценно. Ще проявите разбиране към вълненията на близък човек и заедно ще постигнете напредък в конкретно начинание. Предпазливи сте от към емоционално обвързване, но не се противете, ще имате вълнуващи мигове.

Телец

Заетостта ви изисква да се съсредоточите и да изпипвате всичко до най – малката подробност. Не ставайте прекалено мнителни към човек от обкръжението ви, но пък и предпазливостта няма да ви е излишна. На онези, които им предстои тържествено събитие ще се наложи да се погрижат за гардероба си, денят е подходящ и за това.

Близнаци

Не задълбочавайте отношенията си с човек, с когото не можете да постигнете единомислие. Помислете за себе си, освободете се от напрежението и прекарайте на открито част от деня си. Ще се заредите с енергия и оптимизъм. Ориентирали сте се правилно в свое начинание, и това допълнително ще повиши настроението ви.

Рак    

Трудностите не ви плашат, предизвикателствата са ваши спътници, за това сте решени да се справите. Многото ви ангажименти ще дистанцират от само себе си страничните неща. Добри отзиви от страна на хора, които са работили с вас. Някои ще получат предложение за нова работа или издигане на по-висока позиция.

Лъв

Нещата около вас са объркани, но няма да се колебаете да използвате методите, които намирате за уместни. Разчитайте най-вече на себе си и другите ще се съобразят с вас. Имате качества, които ви помагат търпеливо да чакате успеха си и това ви помага да постигате намеренията си.

Дева

Не се натоварвайте да решите професионалните си проблеми днес. Мислете повече за себе си и за човека, с когото ви свързват общи неща. Въпреки това е добре да бъдете по-сдържани откъм нервни изблици. Възможно е прекаленото ви вглеждане в него да го отегчи. Здравето ви изисква грижи, не рискувайте излишно.

Везни

Зимните условия навън ще повишат грижите ви за дома, автомобила и всичко, свързано със семейството ви. За други от вас денят се свързва със служебните дела, има още какво да се направи, преди да приключите текущите си задачи. Промените, които занимават други от вас изискват време и подготовка.

Скорпион

Сега сте особено ентусиазирани да успеете и при всичките усилия, които полагате, резултатите ще са отлични. Понякога, обаче, се налага и да се съгласите с обстоятелствата, като отстъпите от позициите си – при спорове например, а също и при видими здравословни проблеми, на които вие упорито отказвате да обърнете внимание.

Стрелец

Полагате доста усилия, за да върви работата ви в планираната от вас посока. Твърде възможно е обаче днес нещата да не се движат според вашите намерения. И въпреки това бъдете сигурни, че ще останете доволни, тъй като имате наистина страхотен късмет. Важен за вас въпрос се разрешава по най-добрия начин, не без помощта и на ваш приятел.

Козирог

Припряността ви пречи да сте пълноценни в работата си. Успокойте се и внесете яснота в мисленето си. Времето ще ви стигне да свършите всичко, което предвиждате, ако следвате програмата си. В края на деня ще осъзнаете нуждата си от почивка и разтоварване. Вечерта ви предстоят по-емоционални изживявания.

Водолей

За съжаление около себе си имате хора, които не са добронамерени към вас и ще се опитат да ви създадат трудности. Бързо ще ги разпознаете и елиминирате. Вярвайте във всичко, което правите, това е най-силното ви оръжие сега. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си и ще успеете.

Риби

Навлизате в период на повишена активност и това ви подтиква да вземате самостоятелни решения. Напрежението ви ще се повиши, но трябва да запазите спокойствие във всяка ситуация. Така ще си спестите неприятности. Интелигентно ще се справите с неприятен за вас човек и ще му покажете мястото му.