close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 май 2017 г.

horoskop 14

Овен 

Този ден ще бъде ползотворен за вас, ако положите всички усилия да удържате емоциите си и да подхождате трезво и разсъдливо към всяко нещо, с което се захванете. Оставете емоциите за след края на работния ден, когато ще имате пълната възможност да им се насладите. Бъдете готови да помогнете да ваш близък, който ще има нужда от съвета ви.

Телец 

Някои от представителите на зодията ще се радват на спокойствие и хармония у дома. Други ги очаква път и вълнуващи срещи с добри приятели. Не правете ненужни покупки.

Близнаци 

Много динамичен ден. Ще ви изненадат гости, които ще объркат плановете ви за деня, но в крайна сметка това само ще ви повиши настроението и ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате.

Рак

Днес избягвайте усложнените взаимоотношения със своите близки. Стремете се да изпълнявате съвестно рутинните си задължения, въпреки че едва ли ще ви носят нужното удовлетворение. В любовта се отнасяйте с по-голямо уважение към желанията на сърдечната си половинка.

Лъв

Не се натоварвайте със задачи, които са непосилни за изпълнение. Опитайте се да отделите достатъчно време за семейството си, тъй като те ще имат благотворно влияние върху вас. Отнасяйте се по-пестеливо към наличните си средства.

Дева

Ще се радвате на добро разбирателство с околния свят, което ще ви позволи да помислите за почивката си, без да се притеснявате за нищо. Разсъждавайки върху живота си, ще откриете, че има още, което бихте могли да направите за себе си. Плановете ви ще включат и едно пътуване, за което решавате днес.

Везни

Тази неделя ще е успешна за вас. Възможно е да предприемете пътуване. Ще е вълнуващо, ако сте в компанията на приятели и любими хора. Неочаквани парични постъпления – върнат заем или наследство.

Скорпион

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще почувстват значително стабилизиране в материалната сфера. Опитайте се да разпределите ангажиментите си така, че да имате достатъчно време и за почивка и приятни занимания.

Стрелец

Осъзнавате нуждата от промяна в делата си и сте решени да ги осъществите. Нужна ви е по-голяма организираност, упоритост и хъс. Близките ви ще оценят жертвите, които правите за тях и ще ви зарадват на свой ред с подходящо внимание. Погрижете се за здравето си, осигурете си повече движение.

Козирог

Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и ангажименти, а се отдайте на почивка и забавление със своето семейство. Здравето ви е отлично, но не прекалявайте с пикантни храни.

Водолей 

Ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Риби

Самоуверени и доволни от себе си сте. Успехите в личния живот и професионалната сфера ви дават основание за това. Смело заявявате мнението си по конфликтни въпроси и печелите уважението и овациите на близките си.