close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 май 2018 г.

horoskop 14

Овен

Самочувствието и настроението ви ще са на висота. Принос за това ще имат и срещите и доверието, на което ще се радвате днес. Въпреки емоциите не изоставяйте работата си, защото имате добри шансове да осъществите идеите си. Не се колебайте, ако трябва да вземете важно решение. Може би е дошъл момента за по-решителни действия.

Телец 

Въпреки неудачите, които мислите, че ви преследват нямате сериозни основания да сте притеснени. Текущите задачи ще ги решавате в движение, без да влагате прекалено емоции в тях. Не вземайте страна в спор, ако пряко не ви засяга. Потърсете приятелите си и споделете вечерта с тях, ако се чувствате самотни.

Близнаци

С добри намерения сте днес, да приключите делова задача или да придвижите друга напред. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора. Радостна вест.

Рак

Ще решите семеен проблем свързан с наследствен имот. Ще се изненадате приятно от благоразположението на отсрещната страна. Ако вложите парите си в изгоден бизнес, имате всички шансове да успеете.

Лъв

Днес работата в екип ще е ползотворна за вас, има какво да научите и да споделите. За други от вас денят се свързва с подобряване на финансите чрез търговски операции, рента или от пряка заетост. Находчиво ще се възползвате от нечии пропуск, като решите възникнал спор в своя полза.

Дева

Изпълнен с впечатления и емоции ще бъде деня ви. Заетостта ви ще е голяма, но не пропускайте да се погрижите за близък човек. Изпълнението на ангажиментите ви изисква да се съобразите и с партньорите си. Финансови притеснения скоро ще отшумят, предвид предстояща придобивка. Ще се насладите на ситуация, приносът за която е изцяло ваш.

Везни

Притеснявате се повече от нормално за развитието на професионален въпрос, който ви вълнува. В случая това е напълно излишно, тъй като шансовете са на ваша страна, ако успеете да ги използвате както подобава. Старайте се да работите съвместно с други хора и да черпите от техните умения и опит. В личен план ви предстои дългоочаквано развитие.

Скорпион

Днес е възможно работата ви да стои на заден план, тъй като сте заети с лични дела, някои от които не търпят отлагане. За част от вас става дума за емоционални въпроси, свързани със сърдечния партньор. Доверете се на интуицията си когато ви се наложи да вземете важно решение. Съветите които получавате са субективни, бъдете по-критични към тях.

Стрелец

Откриват ви се интересни перспективи. Някои от контактите ви днес ще ви помогнат да напреднете в професионален план. Спокойно можете да се доверите на човек от обкръжението ви. С негова помощ ще успеете да постигнете голяма част от целите си. Седмицата е много подходяща и за по-активни занимания със спорт.

Козирог

Днес трябва да работите концентрирано и да не се заемате с твърде много дела наведнъж. Бъдете сигурни, че само така можете да се надявате на резултатите, които очаквате. Една мисъл ви измъчва напоследък и това, което можете да направите е, да споделите вълненията си с близък човек. Съветите му може да се окажат основателни.

Водолей

Предстои ви да се справите с препятствия, които ще засилят амбицията ви да успеете. Гледайте на случващото се, като на подготовка за значимо за вас начинание. Трезвата ви преценка ще ви предпази от нездравословни залитания и рискове. Любовта ви към специален за вас човек е силна и ви дава основание да вярвате, че е споделена.

Риби

Лишени сте от свръх очаквания и това ви спестява много разочарования. С опита си ще сте полезни на младите колеги и заедно ще подобрите резултатите от общата ви работа. Нечие присъствие на работното място ви влияе по начин, който не бихте желали да обсъждате с околните, но може би е нужно.