close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 май 2021 г.

horoskop 14

Овен 

Настроение ще ви носят както резултатите от делови преговори, така и добрите взаимоотношения с партньорите ви. Мислете за себе си, по-малко се преуморявайте и не прибързвайте в действията си. Онези, които търсят внимание ще се насладят на взаимност с човека до тях. Нуждаехте се от това.

Телец

Нечии постъпки ще ви подтикнат към действия, осигуряващи защита на интересите ви. С професионални задачи ще запълните по-голямата част от деня си. При добра организация времето ви ще стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.

Близнаци

Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.

Рак

Подготовката за предстоящо събитие ви създава повече стрес, но сте на път да приключите с него. Неизвестните ще отпаднат и ще направят деня ви по-спокоен. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте направили необходимото за това. Не прибързвайте с изводите, за да не въздействате негативно на резултатите.

Лъв   

Благодарение на правилната си оценка, ще предвидите събитията, реагирайки адекватно на тях. Покажете доверието си към партньора и ще спечелите повече, отколкото предполагате. Вести от далече, отнасящи се до професионалната ви реализация или личните ви контакти ще ускорят подготовката ви за път.

Дева  

Днес сте напрегнати и нервни, но това ви помага да мислите по-добре и да се справяте блестящо с екстремни ситуации. Успявате да въведете ред на работното си място и колегите ви ще ви бъдат много благодарни за това. Спестете си критиките обаче, тъй като не е желателно да си създавате неприятели в момент когато можете да имате нужда то всеки.

Везни

Каквото и да вършите днес все ще се окажете в ролята на водещ. Но за да не ви упрекнат в авторитарни амбиции не показвайте непременно нелицеприятните черти на характера си. С добрина и такт ще спечелите повече доброжелатели, а вероятно и покровители. Изобилието на делови оферти ще ви затрудни в определянето на тези, които са приоритетни за вас.

Скорпион

Не сте сами с проблемите, които ви тревожат. Имате верни приятели и близки, които ще ви подкрепят. Дайте си почивка, потърсете приятни начини за разтоварване и ще подобрите настроението си. Хубавото на деня е, че старанията ви ще направят възможно онова, което желаете.

Стрелец

Ако съумеете да съчетаете волята си със своите желания – ще постигнете много. Не допускайте, улисани в работа да пропуснете новостите около себе си, ще предизвикате не само недоумението на околните, но и още нещо. Вечерта отидете на среща, ще поставите ново начало, което ще ви удовлетвори.

Козирог        

По-голяма част от представителите на знака днес ще се занимават с професионални ангажименти. Имате доста идеи за осъществяване, които не търпят отлагане, затова и вие сте готови да пожертвате част от свободното си време. Можете да бъдете сигурни, че усилията ви няма да бъдат напразни. Радвате се на ползотворно сътрудничество с хора от знаците Близнаци и Стрелец.

Водолей

Имате амбициозно решение на ситуацията на работата място днес, но за целта ще трябва да намерите хора, които да ви подкрепят. В противен случай едва ли ще успеете да постигнете намеренията си. За да успеете бъдете търпеливи и последователни и не позволявайте на моментни емоции за помрачават взаимоотношенията ви с околните.

Риби

Проявете търпение към хората и нещата, които не одобрявате, за да не изпаднете в самоизолация. С такт и желание за подкрепа ще постигнете повече, помислете и действайте. С приятел или партньор ще обсъждате нова идея, която ще ви амбицира да я реализирате, но и затрудни.