close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 март 2017 г.

horoskop 14

Овен 

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Телец 

Екипната работа днес ще се толерира, не се дистанцирайте. Старайте се да постигнете съгласие с онези, с които работите. Не се натоварвайте излишно с ангажименти към близки хора. Ще ви е по-скоро трудно да се справите и това може да стане причина за охладняване на отношенията ви.

Близнаци 

Не се захващайте с ангажименти, с които не бихте могли да се справите, това може да ви разочарова. Имате шанс да спечелите време за важен проект. Някои ще работят по въпроси, свързани с обществено-политическия живот на страната.

Рак

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Лъв

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Опитайте се да не бягате от проблемите, а да ги разрешавате в момента на възникването им. Здравето ви ще е отлично.

Дева 

Твърде вероятно е този вторник да получените неочаквани постъпления, които да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност на работното си място, за да можете с пълна сила да се възползвате от новите възможности там.

Везни 

Днес е напълно възможно работните ви ангажименти да ви принудят да се отправите на път, което може да ви откъсне за по-дълъг период от време от любимите ви хора. Голямо предизвикателство за вас ще се окажат новите проекти, които ще ви възложат вашите началници.

Скорпион 

Направете всичко необходимо днес, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото благодарение на това можете да изгубите положение и пари.

Стрелец 

Намирайте разумно решение на текущите проблеми днес, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. Ще имате и добри възможности, благодарение на които ще постигнете финансова обезпеченост.

Козирог

На работното ви място цари чудесна атмосфера. Служебните ви ангажименти днес ще ви позволят да отделите повече време за себе си. Любимите ви хора наистина ви желаят доброто, отнесете се с необходимото разбиране към тях.

Водолей 

Вниманието ви е заето от една романтична личност. Колебаете се дали да откликнете. Ще се зарадвате на една хубава новина, която ще касае бъдещата ви реализация – може би бъдещата ви специализация.

Риби

Натоварен ден, но с добри резултати. Всичко, с което се захванете, ще ви носи удовлетворение. Стремете се към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Възможност за добри парични постъпления.