close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 март 2019 г.

horoskop 14

Овен

Ще успеете да разрешите професионален проблем, който отдавна ви безпокои. Съдействието на ваши партньори ще ви е особено необходимо. Готови сте за подвизи и само прекомерната амбиция може да ви изиграе лоша шега. Ако сте по-умерени в отношенията си с противоположния пол ще си спестите много неприятности.

Телец

Бъдете внимателни в отношенията си с любимия човек. Мерете приказките си защото е възможно да кажете неща, които да предизвикат сериозен разрив. Подкрепата от родителите ви идва точно навреме. Посветете се на домът си.

Близнаци

Търпеливи сте и това ви помага в осъществяване на целите. Успехът няма да ви подмине, нещо повече. Предстои ви стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде и нови възможности. Някои от вас ще помислят за покупка на ново жилище, други ще започнат ремонт. Приятели ще ви помогнат да подобрите организацията си.

Рак

Предвижданите от вас задачи ще се увеличат, страничните ви занимания ще натоварят деня ви в повече. Подгответе се и за разногласия с работодатели и колеги. Изненади, свързани със събитие, отнасящо се към личния ви живот. На път сте да решите проблем, тревожещ мислите ви, а и ще откриете нов приятел.

Лъв

Придобивате все по-голяма увереност в професионалните си качества и това ви дава много по-голяма свобода на действие. Няма да ви липсват благоприятни възможности. Насочете усилията си към подготовката за предстоящи ангажименти. Уверете се още веднъж, че сте се подсигурили срещу неприятни изненади. Радвате се на добро здраве и евентуалните притеснения в тази насока едва ли са основателни.

Дева

Изключително енергични сте днес, така че извлечете максимума от това. Не се ограничавайте по никакъв начин в нищо и не позволявайте друг да ви ограничава. Сега е момента да се развихрите и да покажете на света какво можете.

Везни

За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.

Скорпион

Ще промените мнението си по въпрос, след направена консултация със специалисти. Това ще ви помогне по-бързо да се ориентирате в ситуацията, като направите нужното и поемете в правилната посока. Бъдете по-малко критични към другите и не пренебрегвайте правото им да имат собствено виждане за нещата, които ги вълнуват.

Стрелец

Имате изразен късмет както на работното място така и в личен план. Успявате да свършите всичко, с което се заемете, ако проявите по-голяма отговорност. Близък човек ще ви зарадва с новина, която отваря много перспективи за в бъдеще. Обърнете повече внимание на желанията на човека до себе си.

Козирог

Започвате деня с повишена активност. Приемете сериозно очертаващите се ангажименти. За да се справите и да сте удовлетворени от резултата, ще ви е нужна и допълнителна помощ. Не пренебрегвайте с лека ръка желанията на любимия човек. Намерете време и за планиране на бъдещи ангажименти.

Водолей

Деловите представители на знака ще заложат на професионалните си и бизнес-задачи. Ще проучвате нови възможности, но не избързвайте, преди да сте наясно с перспективите за приложението им. Дори и да нямате бързи резултати, не спирайте, ще постигнете желаното от вас.

Риби

Нечие внимание ще ви окрили и направи по-добри, като ви даде вътрешна сила и увереност. Мотивирани сте и сте решени да покажете най-доброто от себе си. Работете за успеха си и не се тревожете за нищо. Животът ще ви поднесе и други добри изненади. Моментът е подходящ да направите нещо повече за семейството си.