close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 октомври 2017 г.

horoskop 14

Овен

Този ден може да се окаже доста благоприятен, защото е наситен с прекрасни вибрации и носи позитивни емоции още в самото начало. Радостите ви са свързани главно със сбъдване на желанията в материален план. Мнозина от вас получават пари точно сега. Постигате финансова стабилност и това ви радва.

Телец 

Съобразявайки се с желанията на близките си ще подготвите и реализирате обща задача. За едни тя има отношение към дома, свързана с ремонти дейности или покупка на нова вещ. За други е свързана с пътуване. Мислите ще ви отведат на място, скъпо на сърцето ви, но невъзможно на този етап.

Близнаци 

Днес си позволете почивка и занимания, които са източник на приятни емоции. Заложете на физическите упражнения и не отклонявайте отправените ви покани за забавления с приятели или близки.

Рак

Водени от високите си амбиции, е добре да разчитате предимно на собствените си сили. Така няма да търсите вина в другите, ако не успеете във всичко. В личен план ви очаква положително развитие на връзка, която до сега ви е притеснявала. Тя може да се отнася и до отношенията ви с човек, комуто за нещо сте длъжници.

Лъв

Тази събота не се претоварвайте със задачи от битов характер. Потърсите помощта на вашите близки, за да ви остане време и за по-приятни занимания. Не давайте пари назаем.

Дева

Навреме взето решение ще спомогне да придвижите напред важен въпрос, от което ще останат доволни и други хора. Популярността ви ще нарасне и скоро очаквайте предложения при едни за работа, при други за изгодни вложения. Не пренебрегвайте съветите към вас, има какво да научите още.

Везни

В публичните изказвания бъдете премерени и в никакъв случай не давайте израз на личното си отношение. По думите ви ще съдят и за други, за това отговорността ви е по-голяма. Не се отказвайте от излет сред природата или други развлечения, ако може да си ги създадете. Духовните занимания също ще ви привличат.

Скорпион

Прекалено емоционални сте днес, често се променят настроенията ви, а това може да се окаже проблем в общуването ви. Заемете се с нещо, което ще тушира емоциите ви и за което е нужно спокойствие. В интимен план нещата се развиват според намеренията ви, но въпреки това нещо ще ви изненада. Очаква ви незабравимо прекарване на вечерта.

Стрелец

Енергични сте и пълни с идеи. Поемате инициативи и с умението си да убеждавате ще привлечете последователи и съмишленици. Няма съмнение, че работата ви носи удоволствие, а също и финансова независимост. Ако дадете преднина и на доброто в сърцето си ще имате всичко, от което се нуждаете.

Козирог

Много от вас ще са сред близките си хора. Имате възможности да си починете и едва ли ще се поколебаете да го сторите. Дайте съвет на свой близък относно въпрос, който отдавна го вълнува. Въздържайте се от необмислени покупки, пестете пари за почивката на семейството си.

Водолей

Доверете се на способността си да се концентрирате и мислите бързо. Не се тревожете, нещата сами ще си дойдат на място, ако реагирате адекватно и следвате целите си. Проверявайте всяка информация, с която работите, за да не попаднете в кръга на нечии чужди интереси, противоречащи на вашите.

Риби

Ако търсите съвет първо се допитайте до вътрешния си глас и после потърсете чуждо мнение. И от умението ви да оценявате ще съдят за вас в професионално отношение. Бъдете обективни и не позволявайте на емоциите да ви владеят. Тях оставете за вечерта. Очакват ви любовни вълнения и приятни преживявания.