close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 октомври 2022 г.

horoskop 14

Овен

Имате добри шансове за успех, затова не се колебайте твърде дълго преди да предприемете нещо. Най-добре ще е, ако сами взимате решенията си. За ваше добро ще е, ако само в определени случаи прибягвате до помощ или съвет от страна на други хора. Очаква ви приятно запознанство, което може да прерасне в интимна връзка, за някои от вас.

Телец

Творчески занимания ще привличат вниманието ви днес. Споделете работата и отговорностите си с хора, които уважавате и ще се почувствате доволни и вие и другите. Ще се изненадате от лекотата, с която ще осъществите своя печеливша идея. Романтични емоции ще ви владеят вечерта.

Близнаци

Днес неочаквано ще извлечете ползи от нещо, на което съвсем не сте възлагали надежди. Освен приятна изненада, това ще е възможност и за започване на съвсем нова за вас дейност. Промените не ви плашат, дори напротив – амбицират ви още повече да покажете възможностите си. Флирт на работното място вълнува онези от вас, които търсят партньор.

Рак

Доброто ви име днес ще работи за вас. Поставени в изгодна позиция, ще ви направят водещи при взимане на решения или в стартиране на нов проект. Освен със съвестта и разума си се съобразявайте и с мнението на хората, с които работите, за да вървят гладко нещата ви. Зарадвайте партньора си с нещо мило и го направете по-скоро.

Лъв   

Някои от вас са големи късметлии. Ще имате възможността да попаднете на място, което ви кара да се чувствате чудесно. Зарадвайте децата си с нещо, което ще им хареса. Със сигурност ви хрумва най-подходящото. Семейството ви има нужда от цялото ви внимание. Моментът е особено важен, така че не го изпускайте.

Дева  

Пречките, породени от несъвършенствата на администрацията значително ще забавят делата ви. Предвиждайте по-дълги срокове и търсете мнението на професионалисти при разрешаването на конкретен проблем. Прекалено подозрителни сте към някого, с когото ви свързват нежни чувства. Не го наранявайте без причина.

Везни

Днес ще бъдете значително по-свободни от ангажименти. Денят ви ще бъде спокоен. Отдайте се на любимите си занимания, на хоби или на някакъв спорт. Среща с приятели ще ви достави удоволствие.

Скорпион

Спечелили сте интереса на важен за вас човек и сега идва ред да защитите доверието му. Покажете истинските си качества и подавайте позитивни сигнали. Свикнали сте да играете роли, в които не винаги сте себе си, но случаят е различен. Във ваш интерес е да положите усилия и да отговорите адекватно на очакванията.

Стрелец

Кипите от положителна енергия. Едва ли някой ще е в състояние да ви попречи да осъществите намеренията си. Новина, свързана с ваше бъдещо пътуване е възможно да ви изненада в първия момент. Бъдете сигурни, че впоследствие ще останете очаровани. Може би става дума за нещо, което отдавна очаквате.

Козирог

Ходове, които отдавна подготвяте ще ви направят доволни и заредят с положителни емоции. Добрите възможности ще ви се поднесат в подходящ момент, действайте. Подкрепата на близките ще ви стимулира и допълнително ще ви амбицира. За някои се очертава разговор, след който хоризонтите ще ви се сторят близки.

Водолей

Нужно е да поработите повече върху идеите си и чак тогава пристъпете към действия. Съветът към вас е да не прекъсвате деловите си отношения с никого, скоро ще ви потрябват. С енергия и хъс ще се впуснете в реализацията на смел проект. Няма да ви липсва желание и за любовни авантюри.

Риби

Денят е подходящ за действия, насочени към недвижимост, покупка или продажба, а също и за създаване на съдружия с такава цел. Трудности ще ви се отразят по различен начин, но няма да загубите интереса си. Въпроси, способстващи кариерата ви също ще излязат на дневен ред. Грижите по дома ще го направят по-чист, светъл и уютен. Подходящ ден и за развлечения.