close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 септември 2018 г.

horoskop 14

Овен

Не пренебрегвайте желанията си, работата никога не спира. Помислете за по-приятни занимания, още повече, че денят предразполага към това. С близките си ще изживеете хубави часове на открито, наслаждавайки се на природата и близостта си. Други ще обсъждат с приятели предстояща обща изява, а трети ще пътуват.

Телец

Работата ви днес ще бъде забавна, тъй като сте заобиколени от добро настроение и положителни емоции. Справяте се с лекота с въпроси, които сте считали за трудни. Постигате значителен напредък в област, която изисква бързата ви съобразителност. Ваш приятел споделя нещо важно за него с вас, опитайте се да му бъдете от полза, а не да налагате своето мнение.

Близнаци

Днес се предпазвайте от силни емоции. Колкото по-широко и гъвкаво гледате на заобикалящия ви свят, толкова е по-малка вероятността да се сблъскате с каквито и да било затруднения. Осъществете пътуване до интересна дестинация, която отдавна искате да посетите.

Рак

Излишно се притеснявате във връзка със предстоящо събитие. Всичко ще мине според желанията ви и няма да срещнете непредвидени проблеми. Новини, свързани с ваш приятел може да ви накарат да промените плановете си за деня. Участието ви във неочаквано изникнало начинание ще ви донесе удовлетворение. Имате възможности да спечелите доста добра сума.

Лъв

Настроени сте добронамерено към околните, затова можете за разчитате на подкрепа и съдействие от тяхна страна. Не се надценявайте обаче, бъдете разумни и се опитайте да определите какво можете и какво не. Това доста ще ви улесни.

Дева

С желание ще посветите времето си на семейството и нуждите му. Отсъствието ви се отразява на близките ви, пък и вие имате нужда да общувате с тях. Делово предложение ще ви накара да си набавите повече информация по въпроса, има какво да ви заинтригува. Перспективите са добри и това ви държи будни.

Везни

Днес разширете кръга на приятелите и познатите си. Избягвайте компанията на хора, които единствено ви натоварват с присъствието и с еднообразните теми, които дискутират с вас. Не търсете разбиране там, където е най-малко вероятно да го откриете.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви принудят да направите своя избор по въпрос от общ интерес с други хора. Без съпротива ще вземете решението си, като се вслушате и в мнението на околните. Наясно сте, че сами ще носите отговорността за действията си. Времето е подходящо за приключване на вече започнати начинания.

Стрелец

Възможно е леко разминаване между артистичната ви натура и амбициозния ви дух. В момента нещата може и да не се подреждат както бихте желали, и за това е нужно да се замислите. Една среща с човек от бизнеса ви ще промени хода на събитията в положителна посока. Заемате се с много амбициозна задача изискваща немалко усилия.

Козирог

Днес се опитайте спокойно и дипломатично да решите семеен проблем. Коригирайте отношението, което имате към стар близък приятел, защото най-вероятно впоследствие ще осъзнаете, че сте загубили много. Направете някои промени в домашната обстановка.

Водолей

Днес ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Риби

Възникващите проблеми в службата не пренасяйте у дома си. Семейството има нужда от вас и вашите грижи. Ще получите известие от далече и това ще стане повод да планирате от сега следващите месеци. За някои то е свързано с работа или обучение в чужбина. Радостта ви ще бъде споделена от близките ви.