close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 септември 2019 г.

horoskop 14

Овен

Днес се опитайте да бъдете максимално спокойни, защото ви очаква важен ден. Не насилвайте събитията и бъдете сигурни, че всяко нещо идва с времето си. Имате реален шанс да реализирате добри резултати.

Телец

Имате приятното усещане за нещо вълнуващо и силно, и чувството ви не е измамно. Дружелюбното ви отношение към някого ще ви възнагради, предстои да изживеете силни емоции. За едни те са свързани с нова любов, за други с успешен бизнес или друга съвместна изява.

Близнаци     

Днес едва ли нещо ще може да ви изненада. Предугаждате събитията преди те да са се случили, което наистина ще ви помогне в професионален план. Изненадвате конкурентите си в най-подходящия за това момент. Очакват ви значителни финансови приходи в скоро време. Късмет в личен план.

Рак

Настроението ви е приповдигнато, независимо че се занимавате с обичайните дейности. Интимните приключения ви карат да забравите дребните неприятности. Усетът ви към перспективни проекти маже да се обади и да ви тласне в грандиозно начинание.

Лъв   

Изпълнени сте с идеи и това ви личи. Вършите много неща на куп, но рискувате да не останете доволни от резултатите. Парични проблеми ще ви принудят да вземете компромисни решения. Не се огорчавайте, ще поставите рекорди по рационално мислене.

Дева  

Събитията на деня ще са във ваша полза. Освободете се от мнителността си и запазете самообладание при взимането на важни решения. Интелектуалните ви дадености и постижения ви дават основателно самочувствие. Натоварването ви прави малко нервни, но умеете да отсявате важните моменти.

Везни

Проявете по-голяма активност в социалния живот и в конкретната си дейност. Ще бъдете оценени справедливо. Потушете в себе си едно моментно любовно желание към чужд обект, за да не нараните любимия до вас.

Скорпион

Имате сили да се справите с трудностите, които при повечето от вас ще са налице днес. Най-често те са свързани с решаване на жилищни, финансови и професионални въпроси. Сред хаоса на мислите си ще откриете перспектива за нови реализации, която ще ви погълне и насърчи към полезни изяви.

Стрелец

С ясни мисли, очаквания и претенции ще ви бъде по-лесно да работите и живеете. За това изчистете възможните недоразумения и се концентрирайте върху реализацията на целите си. Проявете разбиране към проблема на близък човек, помогнете му и го насърчете да прояви творчество в работата си.

Козирог

Днес ще се радвате на придобивки, голяма част от които са плод на вложения ви труд, време и пропуснати лични моменти. Не съжаляйвате за нищо, ще съумеете да компенсирате или наваксате всичко, за което не сте мислили до сега. Допълнителен стимул ще ви бъде присъствието на човека, когото харесвате.

Водолей

Наложете си да мислите по-малко за проблемите днес и да отворите сетивата си за хубавото покрай вас. Има го в изобилие, нужно е само да го пожелаете. Обикновени на пръв поглед неща са в състояние както да ви зарадват, така и наранят, което говори за стрес и изострена чувствителност.

Риби

Мечтите ви са реални и изглежда нямате търпение да ги видите осъществени. Имате късмет и трябва да внимавате какво си пожелавате, защото шанса да се случи е голям. Постарайте се да внесете повече добро настроение в душата си. Бъдете по-толерантни към най-близките си и не ги винете за щяло и не щяло.