close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 февруари 2020 г.

horoskop 14

Овен 

С ясна позиция и професионална подготовка, ще претендирате за по-добро възнаграждение и място в управлението. Убедеността ви е ваш надежден помощник и шансът е на ваша страна. Можете да имате и повече, стига да го желаете достатъчно силно. В интимната сфера са възможни изненади.

Телец

Отдава ви се възможност да осъществите ваше отколешно намерение и то по начин, за който не сте и мечтали. Ситуацията в момента се оказва изключително благоприятна за намеренията ви и ако побързате ще постигнете много повече отколкото сте очаквали. Изгодна покупка или шанс на лотария ще подобрят финансовото ви състояние и значително ще ви улеснят.

Близнаци

Денят ви е зареден с много динамика и наситен със събития. Наблегнете на решаване на проблеми от личен характер и най-вече здравословни. Не отлагайте. Предстоят ви срещи с бизнес-партньори, които може и да не ви удовлетворят напълно. Затова пък интимните преживявания ще ви радват и носят наслада. Умението ви да бъдете адекватни на ситуацията ще ви спомогне да се възползвате от добра възможност.

Рак

Новостите в работата ще създават неудобства сред някои от вас и е възможно да се почувствате отегчени. Повече питайте и не избързвайте в решенията си, възможни са пропуски и недоразумения. По-често търсете мнението на човек, чието мнение уважавате. Неотложните задачи ще ви напомнят за себе си и няма да ги пренебрегнете. Хранете се редовно и не прекалявайте с алкохола.

Лъв

Съдбата ви дава шанс отново да станете победители. Бъдете по-гъвкави при договаряне и по-умерени в претенциите си. Не искайте всичко наведнъж. Изявите в деловата сфера ще се отразят благотворно и на личния ви живот. Доброто ви настроение ще направи и другите щастливи.

Дева

С практични действия и акцентирайки върху най-важното за вас, ще направите деня си успешен. Пътуванията, на близко или далече са част от програмата за някои от вас, други ще приключват започнат проект, което може да означава и привеждането му в действие. За любовта си трябва да положите повече грижи, за да избегнете риска от раздели.

Везни

Без изненади ще премине деня ви. Емоциите няма да ви владеят прекалено, поради занижените ви амбиции. Успехът изисква да станете повече организирани и старателни в работата си. Бизнес-новина или друга важна вест ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към активност.

Скорпион

Ще бъдете претрупани с работа, но това пък ще ви осигури така желаните средства и ще донесе на семейството ви повече придобивки. С лекота ще избегнете назряващ конфликт с ваш близък човек. Покажете му, че го цените и сте готови на жертви в името на нещото, което ви свързва. Намерете време за почивка, за да балансирате напрежението.

Стрелец

Във възможностите ви е да се справите със затрудненията си и го знаете. С добра програма и точни действия всичко ще си дойде на мястото. Инициативите ще се толерират, сега е момента да захванете отдавна планирани задачи или по-мащабна работа. Делата ви ще потръгнат и финансите ви ще растат.

Козирог

Очаква ви доста работа днес, затова не губете нито минута, а се захванете сериозно. Ще ви се налага да си сътрудничите с много нови хора, с част от които ще успеете да установите по-близки отношения. Предприемате нещо авантюристично в личен план, но бъдете сигурни, че късметът е на ваша страна. Вечерта ви очаква голямо веселие.

Водолей

Подходящ ден за нови срещи и запознанства. Очаква ви сериозен напредък в ангажиментите свързани с бизнеса. За това ще помогне съдействието на влиятелна личност, което идва точно навреме. Активността ви нараства, съмненията постепенно ще отпаднат и уверено ще постигате целите си.

Риби

Не се разпилявайте с чуждите проблеми, имате достатъчно свои задачи, които планирате и за това се съсредоточете върху тях. Добре свършената от вас работа ще ви донесе предимства в личен и финансов план, в противен случай ще изпитате разочарования. Професионалната ви подготовка ще ви помогне да преодолеете едно препятствие и да продължите напред.