close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 януари 2017 г.

horoskop 14

Овен 

С доброто си настроение внасяте ведрина наоколо и това се отразява благотворно и на деловите ви партньори. Безспорно така ще си осигурите предимство и за напред. Разходите, които правите напоследък могат да ви създадат напрежение, ако не ги ограничите.

Телец 

Сами няма да успеете във всичко, което сте планирали днес. Не се притеснявайте да потърсите подкрепа, защото ще я получите без усилия. Бъдете откровени в отношенията с приятелите си.

Близнаци 

Денят ви ще е емоционално наситен. Ще се срещнете с приятели, които не сте виждали с години, а любим човек ще ви направи много приятна изненада. Отдайте се на почивка.

Рак

Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.

Лъв

С известно отегчение и без излишно престараване, но отговорни към ангажиментите си, ще работите по задачите си. Наясно сте с възможностите и очакванията си, но не сте застрашени и от изненади, каквито са възможни в професионалната сфера. Романтично настроение ще владее дамите, нечие внимание ги кара да се чувстват специални.

Дева 

Обстоятелствата ще изискват от вас компетентна намеса, действайте смело. Не бъдете прекалено сдържани там, където е важно да се консултирате. Обърнете внимание на здравето си. Можете да се предпазите от сериозни проблеми, ако потърсите съвет от специалист. Неочаквана среща ще промени плановете ви за вечерта.

Везни 

Много важно е днес да не засегнете човек, на когото държите. Чувството ви за хумор може да не бъде оценено от хората около вас, затова наистина не прекалявайте. Ако ваш приятел има нужда от помощ, постарайте се по всякакъв начин да му съдействате. Това ще ви сближи още повече, а и ще му направи голямо добро.

Скорпион 

Тази събота е твърде вероятно получените от вас неочаквани постъпления да премахнат всички ваши стари страхове от финансов характер. Ще се нуждаете от голяма доза увереност, за да можете с пълна сила да осъществите замислените от доста време проекти.

Стрелец 

Днес сте в стихията си. Излъчвате чар и привличате погледите върху себе си. Инициативността ви в делови план ще ви донесе впечатляващ успех. Въпреки него няма да имате време за почивка. Просто сте във възходящ период, така че възползвайте се напълно от възможностите, които ви се предлагат. Отстъпете пред желанието на близък човек.

Козирог

Днес е възможно известно неразбирателство с околните. Това налага да преосмислите позициите си. Паричните ви проблеми няма да са много. Добре е да сте по-отзивчиви към някои грижи на ваши близки.

Водолей 

Днес се опитайте да ограничите до минимум разходите си, като избягвате крупните покупки, които могат да ви поставят в затруднено положение. Добре обмислете предложение за нова работа.

Риби
Въздържайте се от крайни оценки, особено към хора, изпаднали в нужда. По-добре се опитайте да сте полезни и приемете, че на всеки може да се случи. Ще разрешите успешно свой проблем и ще останете доволни от постигнатото.