close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 януари 2018 г.

horoskop 14

Овен

Животът ще ви поднесе изненади, които в повечето случаи ще бъдат приятни, но е възможно и да има разочарования. Не правете драми, приемете ги. Силни сте и ще успеете да обърнете в своя полза случващото се. Ще потърсят съдействието ви по въпроси, по които сте компетентни. Не отказвайте.

Телец 

Днес си починете активно, защото нещата, които ви предстоят да свършите, няма да бъдат лесно постигнати. Ще се борите и ще спечелите. Пазете се от контакти с болни, за да не прекарате идната седмица у дома.

Близнаци

Нещо ще се случи и то ще провокира пъргавата ви мисъл и реакции. Не правете нищо, което може да ви компрометира, запазете името си чисто и занапред да сте доволни от свършеното днес. Успешно ще разрешите въпрос, който ви вълнува и за който се подготвяте от дълго време.

Рак

Вслушайте се в интуицията си и съдбата ще бъде благосклонна. Вашето красноречие ще бъде съчетано с обаяние, ще се харесате много на останалите. Желателно е да не общувате с хора, които са с различни възгледи.

Лъв

Трезвият ум и интуицията ще ви помогнат блестящо да се справите със сложна ситуация. Интересно занимание ще ви позволи да избегнете резките спадове в настроението.

Дева

Радвате се на добро здраве. Посетете театър или кино, развличайте се, забавлявайте се, пийнете вечерта в компанията на добри приятели, не се натоварвайте с излишни мисли за минали събития.

Везни

Действията на всички от знака днес се отличават с решителност и ентусиазъм. Не губите излишно време в колебания и неуверени стъпки, а предпочитате да изненадате конкурентите си. Радвате се на компанията на харесвана личност, което още повече ви стимулира. Кратките пътувания, които част от вас предприемат ще ви бъдат от особена полза.

Скорпион

През този ден за повечето Скорпиони се очертава спокойствие, както и шанс за реализиране на целите и намеренията ви. За да приключите деня си успешно, е за препоръчване да избягвате конфронтацията.

Стрелец

Получавате полезен съвет от ваш близък човек. Имате доста амбициозни цели, върху които трябва доста да помислите и да се посъветвате с опитни хора. Бъдете последователни и не се отказвайте и можете да разчитате на успех.

Козирог

Непредвидени ситуации могат да объркат програмата ви, но не сте застрашени от нищо непоправимо. Ако сте забравили усмивката в къщи ще ви бъде по-трудно, но имате шанс да се поправите. Обединените ви усилия с партньора до вас са гаранция за по-добри резултати, но за това е нужен добър подход.

Водолей

Денят е важен за вас. Ако всичко е както трябва, днес ще поставите начало на промени в деловия си живот. Ще имате планове и за личния си живот, които обаче ще трябва да обмислите по-кардинално.

Риби

Успешността на делата ви зависи най-вече от вас. Среща с приятели е удачно решение за деня. Каквото и да правите, правете го от сърце, така то ще ви носи пълноценна наслада. Не позволявайте здравословни притеснения да ви провалят настроението.