close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 август 2017 г.

horoskop-15

Овен

Нетърпеливи сте да видите края на нещо, което отдавна сте започнали, но така само рискувате да провалите благоприятното му развитие. Проявете повече търпение, колкото и да не ви се занимава с доизкусуряване на подробности. Не пропускайте нито един детайл, за да бъдете сигурни че нещата се развиват според плана ви. Иначе рискувате да останете изненадани.

Телец 

Мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Близнаци 

Близо сте до победата. Остава последния рунд, който може и да бъде по-тежък. Ще успеете, ако грижливо се подготвите за него. Съобразете се с половинката си за вечерното събиране, за да не последва конфликт.

Рак

В работата и отношенията си с колегите ще проявите гъвкавост и разбиране, които ще ви помогнат да изгладите различията си. Ще настъпят промени, а с тях ще се повишат и отговорностите ви, от което няма да останете очаровани. Имате нужда да се разтоварите от напрежението, позволете си повече удоволствия.

Лъв

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до колко ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от целите си, работете съсредоточено и последователно. Ако следвате съветите няма да имате причини за недоволство.

Дева

Днешният ден е много ползотворен за вас в творческо отношение. Имате доста интересни идеи, които трябва да разработите и дооформите. Не пренебрегвайте съветите на вашите близки, не мислете че чуждото мнение непременно е погрешно.

Везни

Съсредоточете се върху уточняването на конкретни детайли в материално отношение. Приведете в отличен ред документите си и избягвайте подписването на споразумения, особено ако не сте сигурни дали ще ви осигурят желаната стабилност в материалната сфера.

Скорпион

Днес се стремете да браните достойно личните си интереси в професионално и финансово отношение. Не е изключено да имате увеличени отговорности спрямо членовете на вашето семейство. Не се поддавайте на манипулации.

Стрелец

Свършената днес работа ще ви носи удовлетворение, независимо от натовареността и плановете ви. С намерение сте да се намесите в различни сфери и направления, но преценете добре възможностите си. Здравето и спокойствието ви са важни, не ги пренебрегвайте заради парите. Среща с приятели.

Козирог

Денят ще ви предостави отлични възможности за премахване на някои формални неуредици от административен характер. Гледайте реалистично на затрудненията си в материалната област. Не се стремете да налагате мнението си над колеги, делови партньори и любимата си половинка.

Водолей 

Ако сте не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност.

Риби

Ще се преборите с вътрешните си задръжки и ще покажете добронамереното си отношение към нечия идея. Ще намерите елегантно решение на тревожещ ви въпроси, някой също ще ви предложи подкрепата си. Всичко това ще насити атмосферата с по-добри мисли и за сетен път ще се уверите, че мигът е прекрасен, когато е споделен.