close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 април 2018 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Със съдействието на приятели ще откриете по-пряк път към успеха си днес. От вас се изисква да се посветите на общите ви планове и да работите за осъществяването им. Не избързвайте с решенията си, каквито и да са те, изискват да ги обсъдите с хората, които касаят. Бъдете по-доверчиви към онези, които безкористно ви обичат и помагат.

Телец 

С радост ще установите, че всичко, което до сега ви е пречело вече го няма. Възможно е вниманието ви да бъде ангажирано от някоя нова страст. Бъдете внимателни към изненадите, които ви готви светът и не изпускайте от поглед печелившите възможности.

Близнаци

С желание бихте си почивали днес, освободени от грижи и отговорности, но за съжаление не на всички ще им се отдаде. При бизнесмените се очертават срещи, резултатите от които ще зависят от коректното им поведение. Ясно е, че ще отстоявате интересите си, но мислете и за впечатлението, което оставяте след себе си.

Рак

Днес бъдете внимателни с казаното от вас, за да не нараните човек, който най-малко заслужава това. Очаква се подобрения във взаимоотношенията с любимия човек. Отдайте се на спорт, ще ви се отрази ободряващо.

Лъв

Без угризения ще отложите служебните си задачи и ще се посветите на по-приятни занимания. Със семейството си може да изживеете хубави часове на открито и да се насладите на природата. Други ще обсъждат с приятели предстояща обща изява.

Дева

Днес ще имате възможността да се разтоварите и да прекарате един приятен ден в компанията на най-близките си хора. Не се захващайте с дела, за които сте сигурни че няма да свършите в рамките на деня. Опитайте се да помогнете на свой близък, който не може да се справи с личен проблем. Привличате вниманието на човек от обкръжението си.

Везни

Емоционалността ви пречи да видите истински нещата. Не се впускайте в доказване на тезата си преди да сте помислили поне малко по проблема. Закъснелите ви извинения ще огорчат хора, които ви обичат и страдат от поведението ви. Земните радости ще стигнат до вас и ще ви отворят сърцето за да почувствате красотата на истинските отношения.

Скорпион

Днес ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Стрелец

Мнозина от вас ще прекарат днешния ден в изключително приятна обстановка. Държите се много добре с хора, които до скоро са ви били неприятни и това изглежда ви носи удовлетворение. Имате да свършите някои неща във връзка с предстоящ ангажимент, но това едва ли ще ви отнеме много време. Приятна изненада ви очаква вечерта.

Козирог

Днес посветете повече от времето си на децата. В забързаното ежедневие нямате време, а има доста за какво да си приказвате. Не бъдете много критични към вашите близки и приятели.

Водолей

Може би днес желанието ви е много повече от възможностите ви. Изпълнени сте с ентусиазъм, но непредвидени и независещи от вас обстоятелства ще ви създадат сериозни пречки. Ако това не притъпи устрема ви значи няма какво да ви спре. Бъдете търпеливи и упорити и ще постигнете това, към което се стремите днес. Ваш приятел отдавна търси повод за да говори с вас по въпрос, който засяга и двама ви.

Риби

Спокоен ден ви очаква днес. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и притеснят, но всичко ще се нареди както го желаете. Нова любовна връзка.