close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 декември 2017 г.

horoskop-15

Овен

Днес ще имате доста работа на работното място, но въпреки това се справяте отлично с всичките си задължения. Не допускате нещо да остане недовършено и благодарение на това можете да се похвалите със значителни резултати. Постарайте се да обърнете подобаващо внимание на семейството си вечерта. Не вземайте страна относно въпрос, който не ви засяга пряко.

Телец 

В прекрасно настроение сте в днешния ден, но изпитвате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Точно това често ще е причината за вътрешното ви недоволство и агресия. Имате късмет и можете да го използвате. В службата бъдете стриктни и изпълнителни. Започнете ли нещо, свършете го в рамките на деня.

Близнаци

Днес не бързайте с изводите и окончателните решения в професионалната сфера. Използвайте енергията си за създаване на нов тип правила на работното си място, особено заемате ръководни постове.

Рак

Резки промени във финансов аспект ще са главната причина за радостите или безпокойствата ви. Ако харчите безразсъдно, ще имате проблеми, но ако сте разумни, ви чакат приходи, които ще се отразят добре на настроението и самочувствието ви. Днес имате нужда от топли чувства и ласки. Взаимоотношенията ви в личен план се развиват добре и сте щастливи.

Лъв

В деликатна ситуация ще разберете кои са истинските ви приятели. Случващото се днес ще благоприятства амбициите ви, затова не се страхувайте да мечтаете и да искате. Постигнатото ще надхвърли очакванията ви. Бъдете постоянни и така напред. Ново запознанство постепенно ще се превърне в постоянна връзка.

Дева

Ще продължите и днес започнатите задачи от последните дни. Те са част от мащабен проект, с който сте ангажирани и на когото възлагате надежди за финансова стабилизация. Развитията са такива, че предстои допълнително одобрение или необходимост от експертно мнение, но в никакъв случай забавяне.

Везни

Повечето Везни са в добро настроение. Днес ги очакват добри срещи с хора, които ще им подадат ръка в близкото бъдеще. Бъдете открити и добронамерени. Ще си създадете условия за благоприятни промени, които да се развият до месец. Не пропускайте възможностите пред себе си. Заслужавате малко раздвижване, което ще ви отвори пътя към нови хоризонти.

Скорпион

Напрегнати сте в днешния ден. Вършите няколко неща наведнъж и в повечето случаи – без успех. Причината е в това, че ви липсва концентрация и координация. Нервни сте, избухливи и сприхави. Овладейте се и мислете трезво. Предстои ви благоприятен ден, стига да не го проваляте в нервност и агресия. Прекарайте вечерта в спокойна атмосфера с приятели.

Стрелец

С поведение, отговарящо на високите ви претенции, ще дадете предимство на естетическите си възприятия и творчески виждания. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, но трудът ви ще се оцени. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до добър край.

Козирог

Не изпадайте в излишни упреци към себе си, не се тормозете, грешката не е във вас. Просто има такива дни, когато късмета изневерява и нищо не върви. Спестете си отчаянието, утре нещата ще стоят по друг начин. Заемете се с нещо, което няма да ви коства усилия, или просто не се захващайте с каквото и да било.

Водолей

Предстои ви натоварен ден, но ако сте достатъчно активни и упорити, със сигурност ще се реализирате добре. На работното място успехът ще ви следва, имате ли си предварителен план за действие. В личните взаимоотношения срещате войнственост от страна на половинката или семейството. Не я подпалвайте още повече с хапливи слова.

Риби

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.