close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 декември 2018 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Споделете деня със семейството си и близките ви хора. Поднесете им нещо интересно, отидете на развлекателно място заедно. Отложете работата по дома, има и други полезни неща, които може да свършите. В любовта назрява момент, в който трябва да сложите картите на масата и да вземете крайни решения.

Телец

За мнозина от вас деня ще е изпълнен с положителни емоции. Независимо с какво предпочитате да се занимавате със сигурност ще откривате приятни неща във всяко нещо. Ново запознанство ще въодушеви необвързаните от вас. Личното ви обаяние няма да остане незабелязано. Получавате ценно предложение.

Близнаци

Вашата стихия днес са домът и семейството ви, посветете им се. Изгладете досадните недоразумения, обърнете повече внимание на любимите си хора. Ако вечерта се развеселите повече, спестете си алкохола или поне не прекалявайте с него. Ще се радвате на компанията на хора, които отдавна не сте срещали.

Рак    

С проявената от вас активност ще подобрите финансите си и не на последно място отношенията с близките ви. Навреме ще свършите плануваното и дори повече от това, което сте предвидили, така, че да ви остане време и за почивка. Вгледайте се в партньора си, отгатнете желанията му и му помогнете да ги постигне.

Лъв

Не задушавайте партньора си, дайте му повече свобода. Разумът ще ви подскаже, че това е най-сигурния начин да го задържите до себе си. За бизнеса имате интересни идеи, но първо трябва да ги доизбистрите, преди да започнете да печелите.

Дева

Събрали сте смелост и огромно желание за да осъществите отдавна планирано начинание. Това ще ви направи горди и доволни от себе си. Други ще използват времето си за домакински занимания и ремонти. Във всички случаи денят ви ще е пълноценен и хубав. Умората няма да закъснее, починете си.

Везни

Необходимо ви е малко време за да прецените новосъздадената ситуация около вас. Не се тревожете, нищо сериозно не ви заплашва. Имате всички шансове да вземете правилното за вас решение. Повярвайте си и не прибързвайте.

Скорпион

Спестете притесненията на близките си, като станете по-ясни в приказките и поведението си днес. Податливи сте на нездрави емоции, внушавани от страни, но се овладейте. Съобразявайте се с отговорностите си и не винете другите за несвършената си работа. В тази връзка не е излишно да помислите върху организираността си, има какво да се направи.

Стрелец

Независимият ви дух ще ръководи изборът ви днес и няма да съжалявате. Въпреки, че денят е подходящ повече за равносметка и по-малко за активни действия, вие ще бъдете в стихията си. Текущи задачи, нови проекти и съвместни участия са част от ангажиментите пред много от вас.

Козирог

По-скоро ще изгубите, ако се съсредоточавате прекалено много върху служебните проблеми. Семейството ви е изпълнено с разбиране, но с оплакванията си вие бихте затруднили и най-търпеливите. Прекарайте вечерта в приятна компания и се погрижете усмивки да има върху всяко лице.

Водолей

Ще следвате приоритетите си, без да се вълнувате особено от околните. Не вярвате на обещания и сами ще се погрижите за делата си, за това и успехите ви ще са видими. Промяна на местоработата за други, но не прибързвайте с изводите. Предстои ви адаптация, която изисква да се съобразявате и с другите, не само със себе си.

Риби

Искайте повече от себе си, в състояние сте да постигнете върхове, щом сте мотивирани. Постигнете ли го, ще придобиете ново самочувствие и ще повишите доверието на околните в себе си. Късметът ще бъде на ваша страна, можете да предприемете и по-смели действия. Но не рискувайте излишно.