close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 май 2017 г.

horoskop-15

Овен 

За част от вас денят се свързва с началото на нов бизнес или друга дейност, която предстои да опознавате. Това може да означава и нова работа, но ще се справите. Доброто ви самочувствие и готовността ви да реализирате професионалните си амбиции ще привлече достатъчно подкрепа, за да успеете.

Телец 

Получавате привилегия, която се дава на малцина. Натрупвате и солидна доза самоувереност. След като вече я имате едва ли ще губите време в напразни колебания. С поредица от успешни ходове ще успеете да придвижите много и напред работата си, и да останете наистина доволни от себе си.

Близнаци 

Игнорирайте всякакви негативни коментари, тъй като единствената им цел е да ви притеснят. Тъжната истина е, че по широкия свят има хора, които искат единствено да се възползват от вас и вашата доверчива и щедра натура. Не им го позволявайте.

Рак

Неудържимо ви привлича човек, с когото са забранени романтични забежки. Но можете ли да забраните на сърцето си да се вълнува? Поне бъдете дискретни. Разочарования от хора на които сте разчитали за нещо.

Лъв

Работата ще ви носи удовлетворение. Споделяйте само на проверени хора, за да не съжалявате за сърдечността си. С отговорността си печелите симпатиите на хората, с които общувате. Това ви прави незаменими и предпочитани.

Дева

Денят ще ви предложи приятни емоции, стига да можете да ги оцените. Не бъдете недоволни от усилията, които полагат близките ви за вас. Бъдете открити и добри. Добър приятел ще ви насочи към идеи, имащи отношение към работата ви. С творчески подход ще се заемете с осъществяването им.

Везни

Ще постигате конкретни резултати както благодарение на добрия шанс, така и на усиления ви труд. Не избързвайте със заключенията по отношение на застигналите ви събития, тъй като това отношение ще ви наложи и редица ограничения.

Скорпион

Избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Стрелец

Мнозина от вас ги очакват изненади в резултатите. Не се отказвайте обаче от свое намерение, заради което сте ангажирали и други хора. Успявате да помогнете на свой близък да се справи с личен проблем. Моментът е подходящ за по-едри покупки. Бъдете сигурни, че ще останете доволни от избора си.

Козирог

В началото на работната седмица се стремете към солидно укрепване на позициите ви на работното място. Стремете се докрай да се справяте с ангажиментите си в професионалната сфера, защото само така ще достигнете до баланса във всички посоки.

Водолей 

Обзети сте от творческа енергия и това си личи по ентусиазмът ви. Споделете работата и отговорностите си с хора, които уважавате и ще постигнете по-добри резултати. Ще се изненадате от бързината, с която ще осъществите своя печеливша идея. Приятни емоции ще ви владеят вечерта.

Риби

Използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия да постигнете желания от вас напредък.