close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 май 2018 г.

Zodiac-horoskop

Овен

От сутринта ще сте заети с работа и нови задачи, чиито срок не търпи отлагане. В служебните взаимоотношения ще предугаждате ходовете на отсрещната страна, но не изпреварвайте събитията. Ще договаряте условия и съгласувате взаимни интереси, с което ще повишите възможностите си за реализация.

Телец 

Обемът от работа, който непрекъснато се повишава изисква промяна в организацията, а и не само на работното място. Без да давате вид на притеснени ще провокирате конкуренцията с конкретни действия, което ще се отрази добре на имиджа ви. Приятели ще ви помогнат да направите своя избор в полза на общите ви интереси.

Близнаци

Не унивайте, ако нещо в делата ви не се развива така, както ви се иска да бъде. Ще имате своите успешни сделки, но за сега работата по тях трябва да продължи. Погрижете се за здравето си, там има какво да направите и то без отлагане.

Рак

Възможно е днес да се почувствате изнервени и по-малко активни. Ще трябва да приемете нечии авторитет, това е безспорно. И колкото по-бързо го сторите толкова по малко разход на енергия ще имате. Обмисляйте всяко свое действие. Финансите ви ще нарастват пропорционално на заетостта ви. Така че не отказвайте ангажименти.

Лъв

Предложение за трудов ангажимент, което ще повиши надеждите ви и ще върне жизнеността ви. Проблемите с колегите ще бъдат скоро преодолени. Погрижете се за близките си в къщи, като ги поглезите малко.

Дева

Очаква ви един динамичен ден, в който може да се случи дори и най-неочакваното. Бъдете спокойни, че след доста перипетии най-сетне делата ви се подреждат точно така, както желаете. Това е наполовина късмет, наполовина усилена работа. Радвате се и на успехите на ваш близък човек, за които сте допринесли и вие.

Везни

Покажете благородство на характера си и благодарете на онези, които ви подкрепят и същевременно остават в сянката ви, грижейки се за вашето развитие. Ще овладеете стреса, като потърсите подходящи за интересите ви и желанията ви забавления. Любовта е мощна сила, не я пренебрегвайте.

Скорпион

Ще работите по приключване на подготовката ви за нещо ново, което е добре да стартира през следващите дни. Няма съмнение, че щом влагате старание и любов, крайният резултат не може да е друг, освен очакваният. Проявете повече самоконтрол над себе си и особено в поведението ви към другите.

Стрелец

Днес ще се поздравите със своя реализирана цел, към която отдавна се стремите. Усилията ви ще се възнаградят, но и ще ви спестят главоболия. Все по-ясно ще виждате бъдещето си, на което възлагате надежди. Ваш проект ще привлече вниманието на чуждестранни партньори и ще създаде условия за удачно влагане на пари.

Козирог

Не подминавайте едно за сметка на друго, за да нямате връщане на по-следващ етап. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност, стига да оцените идеите, които ще ви предложат.

Водолей

С повече находчивост и практично мислене ще се справите с възникващите затруднения. Ще решите проблем в полза на интересите си, но и без да ощетявате никого. Ще си дадете ясна сметка, че дистанцирането ви от определен човек не помага на отношенията ви и ще вземете мерки към сближаване.

Риби

Здравето и в частност психиката ви изискват да си наложите по-щадящ режим на работа, хранене и живот. Имате възможности, от които ще се възползвате, но не бъдете максималисти. Изберете подходящия момент, в който да се намесите или оттеглите, като запазите достойнството си.