close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 май 2023 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Проявете разбиране към онези, които заслужават това и бъдете безкомпромисни към беззаконието и слабата администрация. Имате достатъчно основания, за това действайте, но не позволявайте на емоциите да ви владеят. За други от вас се очертава пътуване във връзка с уреждане на лични дела.

Телец

Ще ви занимават финансови проблеми и свързаните с тях последствия. Разплащания с кредитори и срещи с хора, на които дължите внимание. Не се притеснявайте, нещата ще се подреждат добре, доколкото това е добре за вас. Духовните ви интереси ще ви срещнат с хора, споделящи вашите разбирания за живота.

Близнаци

Има индикации, говорещи ви за правилността на онова, с което предвиждате да се занимавате днес.  Работата ви ще се оцени и възнагради, ако я давате в подкрепа на някого. Романтичен флирт ще ангажира мислите, но не се увличайте много, ако желаете да продължавате в същия дух. Възможно е някой да ви провокира, но ще съумеете да се защитите.

Рак

Отдадени на преките си ангажименти ще работите, без да си давате сметка, че силите ви се нуждаят от обновление. Погрижете се за почивката си от сега, не чакайте умората да ви притисне. Дайте си сметка за цената на успеха и дали в крайна сметка това желаете за себе си. Вечерта са възможни пререкания с близък човек, а също и разочарования.

Лъв                                                   

Полезни на себе си и на другите, с такива намерения ще се посветите на една инициатива, която ще се последва и от други. Предвидливо ще съумеете да се дистанцирате от хора, които се домогват с користни цели до вас, но в същото време ще отбележите и нечие отдръпване. Ако се чувствате виновни, намерете сили да се извините.

Дева  

Възможно е да останете подразнени от нетактичното поведение на човек от обкръжението си. От друга страна това ще повиши активността ви, в доказване правотата на тезата ви. Каквото и да се случи бъдете премерени и не позволявайте емоциите да диктуват поведението ви. Отдадеността ви на една идея може да предизвика криза в отношенията ви с партньора.

Везни

Приятелски срещи и развлечения ще ви помогнат да се разтоварите от тревожни мисли и стрес. От вас зависи да имате това, което искате. Борете се за любовта си и в същото време изисквайте от “партньора си” да направи своя избор. Приемете го, какъвто и да е той. Духовните практики биха ви помогнали да релаксирате пълноценно.

Скорпион

С ясни цели и програма, организаторски нюх и последователна работа, всичко това ще ви доведе по-бързо до успеха днес. Движението и промяната ще ви разнообразят и подтикнат към творчески изяви. Работата ви в интелектуалната сфера също ще носи своите резултати, но най-бързи печалби да очакват бизнесмените.

Стрелец

Налице са всички предпоставки днес да прекарате спокоен и приятен ден. Околните са добронамерени, бъдете такива и вие. Обуздаете ли желанието си да сте коректив на всичко, ще усетите нарастващите симпатии към личността си.

Козирог

Ще се посветите на връзката си с човека до вас и това ще направи деня ви особено вълнуващ. Любовта ви дава сили да постигнете намеренията си, гледайки на трудностите с усмивка. Непредвидени събития ще ви улеснят и накарат да се чувствате така, сякаш имате допълнителен източник на енергия.

Водолей

С очарованието си ще привличате сродни души и ще обменяте идеи за общите си занимания. Промените при вас са в ход и в тази връзка ви очакват изненади, които няма как да предвидите. С проявената си активност ще ускорите финансова сделка, стига в последния момент да не си попречите сами.

Риби

Ще отхвърляте последователно ангажименти си. Запазете спокойствие при всяка ситуация и да действайте обмислено, а не импулсивно и прибързано. Сърдечния ви партньор е до вас и можете да разчитате на подкрепата му. Получавате добра новина, свързана с ваш близък. Не пропускайте възможността да спортувате.