close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 март 2017 г.

horoskop-15

Овен 

Денят ви ще донесе много приятни изненади и положителни емоции. Ще се радвате на любовта на любим човек. Не правете излишни разходи, за да не изпитвате финансови затруднения впоследствие. Не предприемайте пътуване на дълги разстояния.

Телец 

Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.

Близнаци 

Имате поглед върху обществения живот и в желанието си нещо да промените, ще осъществите социални контакти. Работа ще ви донесе удовлетворение, защото договореностите ще са в полза на усилията ви. Не допускайте различия в мненията ви да помрачи едно приятелство.

Рак

Ще си наложите воля, за да овладеете напиращите у вас емоции и разумно ще следвате развитието на събитията. Поведението ви не е израз на слабост, а добре премерен ход, позволяващ ви последващи стъпки, съобразени с бизнеса. Съчетавайки знанията с активна работа е гаранция за бъдещи успехи.

Лъв

Тази сряда ще бъде успешна, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Дева 

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Везни 

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате доста работа, но ако сте експедитивни ще свършите всичко в срок. Не харчете пари за ненужни предмети.

Скорпион 

Погледнете на недоразуменията философски и не се ядосвайте. Ще се справяте с тях, с повече разбиране и търпимост от ваша страна. Не се нагърбвайте с чужди задачи, много възможно е да се сблъскате с обидна неблагодарност. За някои денят е свързан със служебни пътувания и успешни договорености.

Стрелец 

Днес се стремете да сте максимално активни и организирани в професионалната сфера. Ефективността ви ще бъде забележителна, а това ще ви предостави благоприятен случай да започнете с премахването на някои свои стари финансови задължения. Ще получите добра новина от делови характер.

Козирог

Възможни са недоразумения на работното място, предизвикани от желанието на всеки от вас да наложи вижданията си. За да върви работата е нужно да синхронизирате действията си, в противен случай ще има разочарования. Мислете позитивно и ще ви бъде по-лесно да отхвърляте задачите си.

Водолей 

Спокойно приемете измененията настъпващи около вас в професионалната сфера. Твърде вероятно е да се изправите пред някои неочаквани предизвикателства, които могат да поставят под въпрос материалната ви сигурност. Опитайте се да владеете чувствата си пред партньора в любовта.

Риби

Голяма част от вас лесно ще могат да установят контрол върху живота си, особено като имате ясна представа за стремежите си. Готовността ви за намиране на компромиси ще ви помогне да сте в отличен професионален или личен тандем с интимната си половинка.