close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 март 2019 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Днес сте в добро настроение. Решителни и смели сте, а следобед добивате смелостта да се отървете от онези хора, които натрапчиво се бъркат в живота ви. Нямате нужда да се съобразявате с чуждото мнение. Чувствате прилив на енергия. Новите идеи запишете на лист, защото те ще са ви от полза за бъдещето. Добрите планове са в основата на добрата реализация.

Телец

Днес е идеален ден за вас, стига да не се инатите и да послушате съветите на съдбата, които предупреждават в сутрешните часове да не предприемате важни професионални действия. Тях оставете за следобеда. Така ще си осигурите гарантиран успех. В личен план започвате нов период, който със сигурност ще ви зарадва с нещо хубаво.

Близнаци

Поставяйте си краткосрочни планове и ще постигнете по-бързата им реализация днес. Задачи, имащи пряко отношение към работата ви ще погълнат от енергията ви и за развлечения няма да ви остане много време. Обществени проблеми ще подтикнат някои от вас към крайни изказвания, с което ще привлекат вниманието на други хора.

Рак

Очаква ви един доста благоприятен ден, ако вършите своята собствена работа, без да се месите в чуждата. Дори да ви помолят за съвет и съдействие, откажете тактично. Така се предпазвате от объркване, което да коства имиджа ви пред колектива в бъдеще. Своите ангажименти вършете бавно, за да не допуснете грешки. Бъдете отговорни и концентрирани.

Лъв

Днес имате шанс да започнете начисто живота си, като изхвърлите лошите мисли и освободите място за положителна нагласа и нови очаквания. Денят е благоприятен както в семейството, така и в службата. В деловите партньорства сте до болка искрени, което отначало е стряскащо. Всички могат да разберат какво точно мислите.

Дева

Няма как настроението да не ви е добро. Очаква ви е един наситен с хубави новини ден. Активността ви расте и помага да се заемете с важните и належащи задачи, които сте си набелязали за този момент. Избягвайте хората в лошо настроение. Не се опитвайте да им влияете, защото ще се получи обратното, те ще вгорчат вашето, а нямате нужда от това.

Везни

Делата ви са под контрол и се въздържайте от намеса в чужди конфликти. Също така не се вслушвайте прекалено в мнението на хора, доказали се като некоректни и зли. Гости ще ви изненадат и натоварят с грижи по посрещането им. Дайте каквото можете от себе си за да не съжалявате по-късно.

Скорпион

Успехът на работното място е във ваши ръце. От сериозността ви зависи дали ще получите едно предложение, или не. Поддържайте добри взаимоотношения с ръководителите. Сега е важно да не се замесвате в конфликти. Трудно ще ви бъде, защото сте нервни, а и всички се опиват да ви провокират. Във ваш интерес е да се владеете.

Стрелец

Очаква ви ден, в който финансовата ви стабилност е гарантирана, ако действате по предварително направените планове. Днес можете да подпишете важни договори или да тръгнете по нов път на работното място. Разбира се, преди да го сторите, трябва добре да сте обмислили всяка крачка.

Козирог

Не се захващайте с ангажименти, с които не бихте могли да се справите, това може да ви разочарова. Имате шанс да спечелите време за важен проект. Някои ще работят по въпроси, свързани с обществено-политическия живот на страната. Отговорността ви е голяма, бъдете коректни към проблемите на другите.

Водолей

Късметът днес ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате обща идея. Не се старайте да наложите авторитета си, защото той е признат, по-скоро се старайте да постигнете хармония в мисленето и действията ви, за да имате добри резултати. Активността ви ще се повиши и в друга посока.

Риби

Денят ви ще е забързан и често с напрежение, но не изпадайте в стрес. Ще работите по приключване на задача, резултатите от която имат отношение към финансите на семейството ви. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, потърсете подкрепа. Сигурно е, че такава няма да ви бъде отказана.