close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 ноември 2017 г.

horoskop-15

Овен

Неизвестните около предстоящо събитие са на път да отпаднат и това ще ви позволи да работите по делата си, без притеснение. Имате шанс да получите и повече от нещата, които искате, стига да сте подали заявката си, както и да не прибързвате с изводите. Уверени ще вървите по пътя си, с усещане за значимост.

Телец 

Търсенията ви ще се увенчаят с успех, условията са благоприятни за започване на работа по проект, който ще ви донесе добри доходи. Не губете ценно време в излишни колебания. Ще ви очарова човек от обкръжението ви, който също не е безразличен към вас. Не бъдете припрени, оставете нещата на естествения им ход.

Близнаци

През този ден е добре да се стремите към хармония, разбирателство и поддържане на добрите взаимоотношения с всички около себе си. Ясно е, че напрежението ескалира и трудно ще сдържате своята емоция. Засега обаче е във ваша полза да отстъпвате и по този начин да продължите напред. Избягвайте споровете и кавгите. Те само ще ви навредят.

Рак

Намирате се в успешен етап. Сряда не е никак лош ден за вас. Подчертано доброто ви настроение е заразно и се предава на хората, с които общувате. Вероятно сте затрупани от работа и ангажименти в службата, но отхвърляте всяка задача в срок. Вечерта не пропускайте да отидете на кино или театър, за да се наградите за добрия ден.

Лъв

Не позволявайте на малки спорове да попречат на по-важните неща, които ви предстоят днес. Ако има хора, които все пак държат да дискутират проблемни теми, които не ви касаят лично, позволете им, но се опитайте да контролирате темперамента си.

Дева

Радвате се днес на чудесно настроение и на лека и приятна работа. Успявате да напреднете много благодарение на сътрудничеството си с човек, който има голям опит в практикуваната от вас дейност. Можете да се доверите на любимия човек, за нещо което ви вълнува в поведението му. Отговорите, които получавате ще ви успокоят.

Везни

В сряда щастието ви се усмихва. Доброто ви настроение е подчертано и то е в основата, когато водите важни разговори. Имате намерение да положите едно ново начало. Ще попаднете на точните хора, които да ви съдействат в това начинание. Хармонията вкъщи е гарантирана най-накрая и там чувствате успокоение.

Скорпион

Обърнете сериозно внимание на работата и ангажиментите си днес, на важните неща от живота си. Не пренебрегвайте нито една служебна задача, а я свършете в срок. Денят е благоприятен да се фокусирате и върху здравето си, като започнете посещение на спорт или се движите повече, за да преборите чувството на умора.

Стрелец

Днес ще трябва да направите компромис със себе си и да постъпите по начин, който би бил удобен за семейството ви, но не и за вас. Въпреки това бъдете сигурни, че доставеното удоволствие ще ви се върне многократно. Намирате си интересни занимания, на които досега не сте обръщали внимание. Разговор със сърдечния ви партньор ще ви накара да се чувствате чудесно.

Козирог

Днес ще успявате с твърдост и упоритост, но това не означава да проявявате инат във всеки един момент. Разсъждавайте трезво, когато някой ви направи предложение. Денят не е подходящ да вземате каквито и да било решения, още по-малко да подписвате документи, защото те ще са във ваш ущърб.

Водолей

Останете чужди на интригите на работното място и няма да съжалявате. Ако не друго ще си спестите излишни главоболия, от които работата ви само ще спечели. Не остават скрити и усилията, които влагате, за да изградите равнопоставени взаимоотношения с партньорите си. Очакват ви приятни изненади.

Риби

Днес се опитайте да бъдете откровени с хората, с които общувате. Избягвайте да спорите с тях, а просто им споделете вътрешните си нагласи. Не налагайте своето мнение, но и не позволявайте някой друг да ви се меси в нещата. Днес просто дръжте хората на разстояние от себе си. В противен случай ще предизвикате скандал.