close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 октомври 2018 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Очаква ви ден изпълнен с емоции. Независимо с какво ще се занимавате днес доброто ви настроението ще доминира над всичко останало. Ще бъдете впечатлени от предложението на свой близък човек и едва ли ще отхвърлите добрата възможност, която ви се предлага.

Телец

Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.

Близнаци

Активността ви ще ви срещне с подходящите хора днес и ще получите желаните придобивки. Разбира се, не даром. Работния ви график ще е прекалено натоварен, но нищо не се случва в живота ви без вашето одобрение, така, че не винете никого. Приятна изненада вечерта ще ви помогне да си починете.

Рак

Ангажираността ви ще се свързва повече с другите, отколкото със самите вас. Здравословни неразположения или други проблеми ще повишат напрежението около вас, но ще намерите правилния подход, така, че да постигнете максимално бързи и добри резултати.

Лъв

Ако сте с намерение да отхвърлите повече задачи днес, не се разпилявайте в много посоки. Но, ако съумеете да приобщите и околните към заниманията си, ще ви остане повече време за развлечения. Хранете се здравословно, за да избегнете нежелани последствия. Любовта ви ще пробуди нежни чувства у някого, с когото ще ви бъде добре заедно.

Дева

Ще се чувствате в добра форма и с настроение ще пристъпите към промените, които предвиждате за себе си. За повечето от вас те имат отношение към бизнеса или пряката им заетост. Бързи печалби и други придобивки отбелязват началото на благоприятен за развитието ви период.

Везни

Вълнения, свързани с представяне на изпити, интервю за работа или други изяви. Други ще пътуват, често служебно и това ще внесе известно притеснение в делника им. Ще се радвате на внимание и подкрепа от човек, който не за пръв път показва загрижеността си към вас. Други ще разгърнат сили в реализация на бизнес-идеите си.

Скорпион

Днес ще ви се наложи да защитавате интересите си, затова се пригответе за активен ден. Не се занимавайте със странични дейности, те няма да ви донесат удовлетворение. Съсредоточете се върху основната си работа, която никак няма да е малко. С умели действия укрепвате авторитета си и това ще ви е от полза за в бъдеще.

Стрелец

Много е важно да бъдете последователни в действията си, за да не разрушите отведнъж дълго граденото. В определени случаи се съветвайте с компетентни личности за следващата си стъпка, особено, ако конкуренти спъват развитието ви. Толерантността ви носи признание. Авторитетът ви нараства.

Козирог

Понякога грешите, но по-важното е, че можете да поискате прошка и го правите. Има и такива, които пропускат този момент, но то си остава за тяхна сметка. Измежду щастливците днес са и онези от вас, които ще срещнат човека, когото отдавна търсят. Любовта ще направи с вас чудеса.

Водолей

Подходящо време за професионална квалификация и добро представяне на изпити, конкурси или контакти с чужбина. Звезден миг за творящите с ума и сърцето си. Артистично вдъхновение и ентусиазъм в отношението си с хората около вас. Не изключвайте приноса на партньорите си и развивайте вече установени връзки. Хармония в интимните отношения.

Риби

С желание сте за повече спокойствие и тишина около себе си. Това ще ви подтиква към усамотение и не на последно място към размисъл. Като цяло денят не е подходящ за нови начинания. Приключете започнатото и потърсете отговорите, които ви вълнуват вътре в себе си. Има какво да ви зарадва.