close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 септември 2018 г.

Zodiac-horoskop

Овен

Подходящ ден за мързелуване в семейна обстановка. Ако отдавна си мечтаете да не се занимавате с нищо, днес е най-подходящия ден. Единствено чувството ви за хумор няма да почива, затова можете да разчитате, че това ще е един забавен ден.

Телец

Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Едно пътуване ще ви разнообрази и срещне с нови хора. Ще върнете психическата си форма и по-лесно ще намерите решение на въпрос, който ви затруднява. Поставяйки си нови задачи, ще държите духа си буден и в готовност за действие.

Близнаци

Чувствате се балансирани и недосегаеми за вълнения и емоционални натоварвания. Добре е да бъдете сред природата, или поне между приятни за вас хора. Ситуациите ще бъдат такива, че трябва да разчитате единствено и само на себе. Знаете как се прави това и едва ли ще имате проблеми.

Рак

Много ангажименти ще имате през този ден, но ако се захванете с осъществяването им от сутринта, ще се справите отлично с всичко и ще се радвате на една приятна вечер. Ще ви направят приятна изненада и ще се чувствате истински обичани.

Лъв

Денят ви ще бъде успешен, въпреки че не всичко ще върви по план. Някои неочаквани промени в плановете на другите, или поради независещи от вас причини, ще ви накарат да вземете бързо и кардинално решение. Вечерта ви ще бъде изпълнена с много любов и семейна топлина.

Дева

Ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Везни

Денят ще ви предложи по-малко очаквани събития, но бъдете подготвени. Не превръщайте в драма нищо, защото всичко е поправимо. Преумората и стресът допълнително ще си казват думата, но и с тях ще се справите. Радостни новини ще ви подтикнат към конкретни действия и срещи вечерта.

Скорпион

Очаква ви един сравнително спокоен ден, който едва ли ще ви предложи екстремални ситуации. Използвайте затишието, за да подготвите по-добре почвата за бъдещите си начинания. Не пренебрегвайте по навик подробностите, те могат да ви бъдат полезни.

Стрелец

Този ден ще ви донесе много приятни изненади и хубави моменти с вашето семейство. Още от сутринта ще имате доста работа, но ако сте експедитивни ще свършите всичко в срок. Не харчете пари за ненужни и безсмислени предмети.

Козирог

Неотложни задачи могат да ви направят припрени, но ако не се овладеете няма да сте полезни на себе си, а другите ще отегчите. Вслушвайте се в нечии съвети, ще си спестите излишни лутания. Спокойствието ви привлича неудържимо и скоро ще може да си го позволите за по-дълго.

Водолей

Повечето от вас днес са отдадени на чувствата си. Разисквате сърдечни въпроси с любимия човек и не се притеснявайте да споделяте искрено онова, което мислите. Предстоят ви много приятни моменти, които дълго ще помните. Прекарвате вечерта сред приятна компания, където естествено сте център на вниманието, особено на другия пол.

Риби

Обърнете поглед към себе си и се опитайте да конкретизирате нещата, които ви пречат да се чувствате добре. Не затваряйте очите си пред нищо, колкото и болка да ви причинява това. Така по-лесно ще се справите с проблемите си, намирайки подходящите решения за тях. От друга страна останете коректни към хората и събитията, възлагат ви се големи надежди.