close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 15 февруари 2017 г

horoskop-15

Овен 

Новаторски настроени сте днес. Внасяте нови елементи в работата си и се залавяте с проекти, които сте амбицирани да придвижите успешно в следващите дни. Това може да се окаже и тежка задача, но имате достатъчно енергия и ентусиазъм, за да осъществите намеренията си. В отношенията си с интимния ви партньор не искайте прекалено много, ще се разочаровате.

Телец 

Заобиколени сте от хора, които ви обичат и вдъхновяват за творчески и професионални изяви. Убедително ще налагате присъствието си там, където бихте желали да се реализирате, независимо от съпътстващите ви трудности. Съдбата ще ви даде благоприятен шанс, възползвайте се.

Близнаци 

Днес ще имате възможност да съберете добрите плодове на своите усилия, вложени през изминалите дни, седмици и месеци. В професионалната сфера е изключително важно да се предпазвате от завистници, защото именно те могат да ви навредят в много направления.

Рак

Прекрасни възможности да разнообразите служебните си ангажименти. Светските прояви днес са вашата стихия. Там безапелационно ще изявите най-добрите си страни. Интимният ви партньор ви е приготвил приятна изненада, не го разочаровайте. Не мислете за професионалните си задължения щом ви се предоставя възможност да се отпуснете.

Лъв

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. Любовно разочарование.

Дева 

Промяна на работното място. Това ще ознаменува досегашните ви усилия да покажете най – доброто, на което сте способни. Успехът ви ще е напълно заслужен. Излишно е да проявявате скромност. Сега е момента да заявите претенциите си. Нови запознанства. Добро здраве.

Везни 

Вдъхновени от нова връзка или друго щастливо събитие в живота ви, ще се заемете с по-приятни занимания. Не търсете причини да налагате мнението си, мислете за предстоящите си изяви и емоции, които следват. Писателски или други творчески настроения ще владеят част от вас.

Скорпион 

Днес е напълно възможно работните ви ангажименти да ви принудят да се отправите на път, което може да ви откъсне за по-дълъг период от време от любимите ви хора. Голямо предизвикателство за вас ще се окажат нови проекти, които могат да ви донесат финансова стабилност.

Стрелец 

Въпреки, че не сте отпочинали, ще бъдете в изключителна форма. Способни сте да се справите с всичките си ангажименти добре. Подобряването на финансовото ви състояние ще повиши самочувствието ви. Страстта ви към приключения ще ви срещне с интересни хора и места. Радостта ви ще е споделена.

Козирог

Увереността ви и правилните ви действия помагат на околните да придобият смелост и оптимизъм. Добре се чувстват във вашата компания и онези, чиито проблеми са решени. Роднински дела ще ви потопят в среди, малко познати на вас, но ще се справите.

Водолей 

Ползвайки поверителна информация, ще имате мнение по конкретни въпроси и ще наложите вижданията си за реализацията им. Вземайки конкретни решения, ще пристъпите към активни действия. С работата си ще ускорите бизнес-задача, други ще подготвят мащабен проект, чието развитие ще зависи и от решенията на държавни институции.

Риби

Обнадеждаващи новини по делови въпроси ще зарадват мнозина от вас. Още по-приятни ще са те имайки предвид източника им. Ще имате възможност и да разрешите недоразумение с любимия човек. Хармонията в личният ви живот ще бъде възстановена.